![]() |
|
|||||||
| Webmaster Genel Konular Webmaster Genel Konular |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Haklısınız aslında ama nasıl diyeyim size benim 1 yıllık emeklerim 1dk da çalındı kafayı yemek uzereyim diyebilirim modachat.com adında domainim vardı 5 vakit namaz kılan bir adam onu bana hediye olarak aldı ilk 3 ay dedim şifre istemiyeyim ayıp olur 3ay oldu istedik tekmeyi de yedik Yemedim içmedim o domain icin o koydu bana Host sponsoru buldum domaini de en iyisi para biriktirerek alayım
Yanlış anlamayın burda kimseye kendimi acındırmak için fln yazı yazmıyorum insan koyuyor böyle şeyler cevaplarınız için hepinize teker teker tşk ederim arkadaşlar hepinize bol hitler |
|
|||
|
Madem ki bu kadar çok talep var, bende domain sponsorluğuna başlıyorum.
istediğiniz domaini ücretsiz kayıt ediyorum.Bunun için yıllık sadece 30$ ödemeniz gerekiyor Neden pahalı? Çünki, voleyi büyük vurmak gerekiyor
|
Insanoğlu Çiğ süt emmiştir.
Şimdi sana domaini alır. Sen Hitini Yukseltince Hoop diye kendisine alır domaini. Sende hic bir hak iddia edemezsin. Bunun yerine 10 $ Biriktir bir domain al. Veya söyledikleri gibi Dot.tk den al Hitimi 1000 yaparım diyorsan Tk uzantılı oldugu icin olsunda 800 olsun. Yine 10 $ ı kolayca biriktirirsin. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|