![]() |
|
|||||||
| Webmaster Genel Konular Webmaster Genel Konular |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Selamlar,
Yakında askere gideceğim için foruma yazı yazmaya başlamayacaktım ancak gördüğüm bazı şeyler kafamı acayip attırıyor. Her forumda ve her konuda "yardımlaşalım" "birbirimizi koruyalım" zart zurt diyen, kendini uyanık zanneden bazı "webmaster" arkadaşlara soruyorum! "chatin" reklamını nasıl yayınlıyorsunuz? Bu kadar çok sitede yayınlandığına göre bir yolu olmalı. Dayanışmadan dem vuran ve o reklamı yayınlayan site sahiplerini, diğer site sahiplerine de chatin reklamı alabilmeleri için yardım etmeye çağırıyorum! Ama büyük ihtimal, vatan millet sakarya diyen o arkadaşlar, yine kendi çıkarlarından başka bir şey düşünmeyerek cevap vermeyecekler!! Böyle uyanıklıklarla olmaz!! saygılar |
|
||||
|
Simdi sen bu foruma yeni üye olmussun,kimse seni tanimiyor,suana kadar da kimseye bir faydan olmamis,yanlis anlama forum icin bahsediyorum.Bu reklami alan arkadaslarima da uyanik filan diyerek nereye varmaya calisiyosun anlamiyorum.Insan söylüycek olsa bile söylemez bu üslubun üzerine.Kimse burada senin dedigin gibi Zart Zurt etmiyor,cagu arkadasim gayet bilgili ve yardimsever insanlar.
Sana hayirli teskereler.
|
müzikçi, kim buluyor seni? sitenin adresini verebilir misin? sen söylersen belki başka arkadaşların sitelerini bulmaları da kolaylaşır bu sayede.. önemli olan paylaşım değil mi?
ayrıca foruma yeni mesaj atmak, sorduğum sorunun doğruluğunu değiştirmiyor. bizim millet hep böyle. kendisinin bilgiye ihtiyacı oldu mu sorar, kendi bir şey buldu mu da sır gibi saklar başkaları ondan yararlanmasın diye. bu forumda "kimsenin zart zurt edip etmediğini" de herkes biliyor, zaten benim de iyiniyetle insanların sorularına cevap veren arkadaşlarıma hiçbir sözüm yok. sözlerimi dikkatli okuyan herkes ne demek istediğimi anlıyor. saygılar |
|
|||
|
Alıntı:
Alıntı:
Bu da ne kadar doğru bir noktaya parmak bastığımı gösteriyor!! MODERATÖR OLMUŞ BİR DE!! AĞZINI TOPLA! Sen kimsin de bana "KENDİNİ BİLMEZ" diyorsun!!!! SAYIN İYİNET ADMİNİ'NE : Böyle ağzına geleni yazan ve kibarlık & demokrasiden nasibini almamış adamları lütfen moderatör filan yapma. Bu gibi adamlar anca kıyı köşe forumlarında küfürleşirler!! (YIKIL KARŞIMDANMIŞ, artiiiiiiiiiiiiiiiist, KADİR İNANIR MISIN BEEEEEEE!) ŞİMDİ YIKIL KARŞIMDAN!!! |
|
||||
|
Alıntı:
Bu gibi adamlar anca kıyı köşe forumlarında küfürleşirler,demissin,aslinda sana cevap yazmak istemezdim yine dayanamadim. ShadowSong un bi zahmet suana kadar yazdigi konu basliklarini yada yazilarini forumda bir incele.Incelersen hemen buraya bir özür yazisi yazacagini saniyorum.Kimse beni yalakalikla suclamasin,ShadowSong un forum üyelerine ettigi yardimlari herkez biliyor. Ben sana ne demistim Chatin,üslubun iyi degil,saygisizca. Iyinet adminine seslenmissin Seni cok takarya,cok takilacak bir yazi yazmissin ya,admin yada diger webmasterlerde ShadowSong gibi tepki verir unutma.Zart diye ciktin Zurt diye laf ettin,ee sen kaybettin. saygilar
|
adam bana yıkıl karşımdan deyince saygısızlık olmuyor da benim yazdıklarım saygısızlık oluyormuş!
Yürüyün orrrdan taş arabaları sizi!! İşte burayı ele geçirmeye çalışıp birbirini kollayan çete bozuntusu bir grup insan, sorduğum sorulara cevap vermek yerine hala konuyu başka yerlere çekmeye çalışıyorlar. Burası kimsenin babasının forumu değil, kimse kimseye YIKIL KARŞIMDAN filan da diyemez, herkes edebini bilsin otursun. Bedavalar.net sen de iyisin hani, shadowsong kardeşin de başka bir zaman senin forumda karıştırdıklarını görmezden geliverir artık di mi Uyanıklığın sonu yok, siz bu gün chatin reklamını iç edersiniz dayanışmadan dem vurup, yarın İYİNET forumunu çete olup ele geçirirsiniz, sonrasını Allah bilir. İYİNET admininin kimi takıp takmadığını da bilen bilir. Anlaşılan sen pek takılmayan bi insansın o yüzden başkalarını da takılmayacak zannediyorsun.Geyiği uzatmayın da daha önce sorduklarıma cevap verin, nedir bu chatin reklamının kaynağı? Söyleyin de herkes sebeplensin!! YIKILIN KARŞIMDAANNNNN ![]() saygılar |
|
|||
|
Bu tarz bir konuşma yaparsan kimsenin sana cevap vereceğine inanmıyorum.
|
Chatin;
IQ seviyenden doğan kaygılarımdan dolayı bu başlığı iptal etmiyorum belki ne yazdığımı ve nerede moderator olduğumu anlar ona göre cevap verirsin. Demokrasi? Ben demokrasiden anlamıyorum? Bana karşı ettiğin laflardan dolayı bu başlığı anında kapatıp bir daha bu foruma asla girememeni sağlayabilirim. Ama dikkat ettiysen açtığın başlık hala aktif, hala görebiliyorsun ve sana bir tavsiye; bırak reklam almayı soru sormayı öğrenmen için 10 fırın ekmek yemen lazım! Ne halin varsa gör...
| Stil | |
|
|