![]() |
|
||||
|
Tek site yapıp üzerinde yoğunlaşmak alt site yapılabilecek içerikleri sitenin alt bölümleri halinde yapmak mı uygun olur yoksa her aalt içerik için site yapmak mı.
yani mynet gibi içinde arkadaşlık kısmı da barındıran bir yapı mı? Yoksa arkadaşlık kısmı için ayrı site oyun için ayrı site vs şekli mi uygun olur. saygılar...
|
Tek site yap üzerine yoğunlaş kullanıcı biraz alışsın sana iyice kemik yapı oluşturduğun zaman dilediğin siteyi yap uğraşabileceğine inanıyorsan...
(Sana öyle diyorumda benimkisi önüne geçemediğim üretme sevgisi ) |
|
||||
|
zor ve güzel bir soru..
her içerik için farklı site yapılmalı elbette içerikler çok farklılıklar göstermiyorlarsa. bunun yanında her site içeriği ile ziyaretçiyi de doyurmalı. dediğiniz yapıda portalları genel olarak sevmiyorum ben.. önce düşündüğünüz içerikte yoğunlaşarak başlayıp, uygun olduğunu ve zamanı geldiğini düşünürseniz eklemeler yapmak daha doğru ve kolay olabilir. x içeriğinde ilk sayfada çıkabileceğinizi düşünmüyorsanız ilgili içerik üzerine site açmak yerine uygunsa eğer alt kategori olarak yapabilirsiniz. google, yahoo vs. örnekleri üzerine de çok yazılar yazıldı, yazılıyor. google bir arama motorudur sayfasına arkadaşlık, oyun vs. eklediği an biter. kendi içinde videoyu dev google bile tutturamadı! bunun hayırlı olmayacağını düşünenler çoğunlukta olsa da o yüzden youtubea o kadar para ödeniyor. http://www.resimvideo.com/index.php?...at=40&pic=2761 |
|
|||
|
vala çok site yapayım her siteden adsense kazanırım diordum artık karak verdim tek site üzerinden yoğunlaşacam bence tek site
|
|
|||
|
Bencede tek siteye yoğunlaşmak o konuda en iyisi olmaya çalışmak her zaman daha iyidir.
Bu yıl 10 dan fazla domaini düşürdüm. Zamanı geldiğinde bir o kadar daha düşüreeceğim. |
|
|||
|
Bence çok site açıp tutana daha fazla odaklanılabilir.
Sepet yontemi vardır borsa vs ilgilenenler bilir :P 100 yumurtanın 100 ünüde aynı sepete koymaktansa dağıtmak iiidir der bu yonteme inanlar :P 100 liranızın 20 si ni dolara 20 sini euroya 20 sini faize .....bu şekilde risk dağılmış olur )ve tek site ile 100 hit almaktansa 10 site ile bun almak isterdim ...herhangi birine birşey olsada 0 lanmam ...tabi herkesin fikri farklı D |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|