![]() |
|
|||||||
| Webmaster Genel Konular Webmaster Genel Konular |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Merhabalar,
www.e-sayac.com u hazir toplist portali isteyen arkadaslara devredebilirim,satabilirim yani eger anlasirsak. fakat fiyat olarak ne desem bilemiyorum? onerileriniz nedir sizin arkadaslar????
Çoklu PageRank ve Stats Kontrolu Konu AkrepList tarafından (2004-07-31 Saat 11:38 ) değiştirilmiştir.. |
|
|||
|
Fiyat ne düşünüyorsun? Fiyatı script, alanadı, veritabanı dahil host hariç olarak verirsen memnun olurum
Konu ayhan tarafından (2004-07-31 Saat 09:31 ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
Fiyat konusunda görüs belirtin demissiniz.Bende bir fiyat belirteyim,az yada cok söylersem lütfen kimse kizmasin gücenmesin.
200 $
|
tabiki host haric olucak arkadaslar ,onun disinda herseyi devredicem,fakat burda alan kisi akreplist scriptini kimseye dagitmamali bu konuda anlasabilmeliyiz,cunku arka planda benim ciddi bir isim var...
ilk fiyat geldi 200 dolar,ben hic fiyat dusunmedim acikcasi burda da en iyi fiyati veren alir bence,ne cok fahis ne de cok abarti bir fiyat olmayacak sonucta bu... ozele de mesaj atabilirsiniz,icq da gelebilirsiniz icq:13441303
|
Benim yazdigim yaziyla karistirdiniz sanirim,yukarida akreplist siz bir fiyat belirleyin,ne kadar eder gibi bir yazi yazmis bende onun üzerine 200 $ yazdim.
Alıntı:
|
aynen dostum,
ben fiyat vermedim zaten, burda isleyen bir siteden bahsediyoruz arti domain adi filan 2 yillik alinik gibi seyler soz konusu, akreplisti almak isteyen varsa gecsin irtibata o daha ucuz sifirdan kuracaksiniz cunku
| Stil | |
|
|