Webmaster Forumu

Geri git   Webmaster Forumu > Webmaster Genel > Webmaster Genel Konular

Webmaster Genel Konular Webmaster Genel Konular

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)   eTicaret 
Alt 2004-07-15, 21:01
Junior Member

Tecrübe Puanı: 0
eTicaret: %0/0
serkantkar is an unknown quantity at this point
Standart SEO Chat forum grubu eksik !

Sayın webmasterlar.

SEO bilgisi olmadan hit ziyaretçi gibi kelimeleri uzaktan seyrederiz. Bu foruma SEO bölümünün açılması lazım.

İnternet trafiğinin %85 inin google.com üzerinden çıktığı bir ortamda bu konuları da Türkçe olarak tartışmak lazım.

Ben sürekli bu konu üzerinde istifteyim. Benimle konu ile ilgili yazışmak, fikir paylaşmak isteyen arakadaşlar varsa email adresim (aradaki yıldızları silerek mail atın)

ser*kant@in*ternet*teyim.n*et

Bu arada site ile ilgisi olmadığı halde meta tagleri içine mp3 sex melodi gibi kelimeleri doldurarak hit almaya çalışan ama google tarafından banlenmiş PR-0 siteler görüyorum. Lütfen bu konuda bilgisi olamayan arkadaşları uyaralım.

Serkant KARACA
Bilgisayar Mühendisi.

#2 (permalink)   eTicaret 
Alt 2004-07-17, 04:43
Sticks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Member

Tecrübe Puanı: 5
Sticks is an unknown quantity at this point

Serkant ,
Bu başarılı teklifinden dolayı öncelikle seni tebrik ediyorum. Sürekli yurt dışı pazarında iş yapmakta ve SEO ile ilgilenmekteyim.

belirttiğin keywordlerden dolayı banlanmaları çok doğal çünkü google'ın sıkı kurallarını sende biliyorsun.

Sana şunu söylemeliyim ki , türkçe tartışalım demişsin fakat , şu an ben kalkıp seo/google veya PR ile alakalı bir konu açtığım zaman mutlaka geyik muhabbetler geçecek , yok hocam öyle olmaz bu böyledir , site content değil Google 'da meta tag önemlidir diyen onlarca amatör insanlar çıkacaktır. Bence şu an bu konu için çok erken.

İyiNet forum modları dahil Google teknolojisi yada SEO hakkında 0 (sıfır) bilgiye sahip olmakla beraber , birçok insanın , internet ticaret hayatında katkısı olan SEO konusunda onlarca geyiğe ve bilmişliğe başlayacağından eminim.

Ancak aramızda eğer ki bu konularda deneyimli , bilgili arkadaşlarımız var ise şimdiden SEO konusunda birkaç kısa eğitimi burada sağlayabilirler.

Başarılarının devamını diliyorum.

#3 (permalink)   eTicaret 
Alt 2004-07-19, 11:49
tr.st - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
nerd

Tecrübe Puanı: 8
eTicaret: %100/10
tr.st has a spectacular aura abouttr.st has a spectacular aura abouttr.st has a spectacular aura about

arkadaşlar biraz bilgi istiyorsanız sizlere bu cumartesinden itibaren çeşitli ipuçları tavsiyeler yayınlamaya başlayacağım. bunlar kendi tecrübelerim ve diğer kaynaklardan aldığım tercümeler olacak.

iyi çalışmalar...

#4 (permalink)   eTicaret 
Alt 2004-07-19, 21:38
Sticks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Member

Tecrübe Puanı: 5
Sticks is an unknown quantity at this point

tr.st , şahsen bilgim olmamasına rağmen böyle birşey yapmanı gönülden tebrik ediyor ve yazacağın bilgi/ipuçlarını dört göz ile bekliyor olacağım. Başarılar.

Seçenekler
Stil