![]() |
|
||||
|
Arkadaşlar
Ofis 2007 FULL kurdum. Ama içinden birçok ofis programı çıkmasına rağmen SharePoint Designer 2007 programı çıkmadı. SharePoint Designer 2007 i tek başına microsoftun sitesinden 211 mb civarında indirdim. Kurmaya çalıştığımda ise şu hatayı alıyorum : "There are no products affected by this package installed on this system." Acaba bu programı nasıl kurabilirim.. Kuramazsam başka yerden nasıl indirebilirim ? Forum kuralları gereği eğer site adresi verecekseniz PM atarsanız sevinirim.
|
Office Standart paketinde yok galiba http://office.microsoft.com/en-us/su...674071033.aspx
Office 2007 Enterprise da olmalı
satılık gazetetv.com ruyada.com gelinliksitesi.com isadresleri.com dizikolik.com deyimler.net tekneler.net esyalar.net turkblog.net fenerli.net isyeri.net oglak.net webtrafik.net sazevi.net yorumlar.net denizmarket.net Konu tiva tarafından (2006-12-03 Saat 17:04 ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
Piyasada her yerde Enterprise denilen versiyonu indirdim. Full yazıyordu. Her sitede var zaten bu link.
AMa içinde sharepoint designer yok. Şimdi microsoft un sitesinden ofis 2007 beta 2 yi indirdim. Onu da kurmayı başaramadım.. Yine tek başına sharepoint 2007 yi kurarken ki hata mesajını verdi : "There are no products affected by this package installed on this system." Sharepoint kullanan arkadaşlar yok mu kurup deneyenler vardı.. Nasıl nereden yüklediler acaba ?
|
Ofis Enterprise full buldum.
Teşekkürler.
| Stil | |
|
|