![]() |
|
|||
|
arkadaşlar selamlar.
resellerzoom'dan b-1 paketi ve 2$ vererek özel name server da aldım. bununla ilgili bir kaç sorum var. 1. primary domainim primarydomain.com ve name serverlarim da ns1.primarydomain.com ns2.primarydomain.com. primarydomain.com adresini kaydettirdiğim yerde bir işlem yapmam gerekiyor mu? yani o domani namerserver olarak kullanmak için ekstra bir ayar yapmalımıyım. 2. ben bu paketle 50 hesap oluşturabileceğim ve her domain için belirlediğim name serveri (ns1.primarydomain.com ns2.primarydomain.com) kullandirabilir miyim? evetse cpanel de veya whm de bunu ayarı nasıl olacak. arkadaşlar sorular acemice oldu kusura bakmayın. teşekkür ederim... |
|
|||
|
1. primary domainim primarydomain.com ve name serverlarim da ns1.primarydomain.com ns2.primarydomain.com. primarydomain.com adresini kaydettirdiğim yerde bir işlem yapmam gerekiyor mu? yani o domani namerserver olarak kullanmak için ekstra bir ayar yapmalımıyım.
>> domainlerinin NS lerini kaydettigin domainin NS lerine yonlendirmelisin ve ticket / email yada baska bir iletisim yoluyla firmaya bildirmen gerekiyor 2. ben bu paketle 50 hesap oluşturabileceğim ve her domain için belirlediğim name serveri (ns1.primarydomain.com ns2.primarydomain.com) kullandirabilir miyim? evetse cpanel de veya whm de bunu ayarı nasıl olacak. >> anlamadım ![]() eger kastetttigin kaydettigin NS ile 50 domaini host etmekse evet yapabilirsin ama her domain icin ayri NS tanimlamak istiyorum diye sormussan onu firma ile gorusmelisin
|
2. soru için şunu kastediyorum.
ben whm ile yeni bir account oluşturdum. örneğin domain abc.com olsun. ve başka bir yerden de abc.com domainini satın aldım. yeni aldığım abc.com domaini için name server olarak ne belirtmem gerekiyor. ns1.primarydomain.com ve ns2.primarydomain.com belirtebilirmiyim? teşekkürler. |
|
|||
|
Alıntı:
|
bunu whm de yeni bir hesap açarken mi belirtmem gerekiyor. yani dns leri nasıl ve nerede belirteceğim. teşekkürler...
|
|
|||
|
Alıntı:
Şimdi ben resellerzoom dan host ve godaddy den de domain aldım. godaddy den aldığım domain primarydomain.com. dns lerini de ns1.primarydomain.com ve ns2.primarydomain.com olarak ayarlamaya çalışıyorum ama bir hata veriyor ve ayarlama yapılamıyor. diğer sorum da bu arkadaşlar... işin açığı arkdaşlar ben bu nameserverları aldım ama nasıl kullanılacağını tam olarak bilmiyorum. ama kullanmak da istiyorum. açıklama yapcacak arkadaşları bekliyorum. teşekkürler... Konu stbolen tarafından (2006-12-02 Saat 14:40 ) değiştirilmiştir.. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|