![]() |
|
||||
|
Alıntı:
[konu-dısı]arixtor.net ile alakamı kesmiş bulanmaktayım[/konu-dısı]
|
Alıntı:
|
Bir dakika @Selim61 kardes . Burada kimsenin domain caldigi yok sen kendi ellerin ile vermedin mi bana domain i. Simdi bu konuyu görünce ben sok oldum. Cünkü bu GencTekno olayi kafami cok bozmusdu. (Konu Disi) . Bu GencTekno sahibi ile alakam yok benim de msn adresim calinmisdi GencTekno sahibini kandirmislar. ve Adama bir daha ne ettiysem ulasamadim ( Konu Disi) Ama domaini calmadim ve asla böyle bir suca girmem. Aksunucu.net / Com bu firmanin da bu olay ile hicbir iliskisi yok. Sana pm attim ses vermedin. MSN e ekledim yine ses vermedin. Tekrar ediyorum ben kimsenin domainini calmadim. Hatta domain i sen kendin verdin Buyur kaniti da burada. http://forum.iyinet.com/site-satisi-...vrediyoum.html Birde bu konuyu tekrar kendi aramizda konusalim derim
|
|
||||
|
Birincisi siteyi verdim, domainide birkaç gün sonra vericem dedim.Adam dakka 1 benim üyeliğimi sildi forumdan ben bu adama nasıl güveneyim.Vazgeçtim benim üyeligimi hemen silen adam küçük bi bannner anlaşmasınada uymaz.domainide vericektim, pm ler duruyor.
ikincisi domainim panelinden nasıl uçtu? ve o vakittirki 24 saattir senin ns lar girili? |
|
||||
|
Kardes banner dedigin nedir ki ya. ben sana da dedim domain i vermeyeceksen bari degiselim dedim . www.relaxgame.net i vereyim demedimmi. ama artik bu saniyede o domain in üzerine para versen yine almam. kardes ben kendimi o kadar ufak seyler icin kücültecek birisi degilim
Konu ReGuaL tarafından (2006-11-27 Saat 16:13 ) değiştirilmiştir.. |
![]() |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.iyinet.com/webmaster-genel-konular/41835-regual-buraya-baks-n.html
|
||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Ne Yapacağim ? Aksunucu.net adiliği - Webmaster Forumu | This thread | Refback | 2007-01-29 06:56 | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|