![]() |
|
|||||||
| Webmaster Genel Konular Webmaster Genel Konular |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Sayin arkadaslar,exploere i her acisida : TR/SMALL.GS.2 isimli bir TROJAN bliriyor,Antivir diye kirmizi semsiye görünümlü bir programim var,o yakaliyor,siliyorum ama her pc acilista tekrar Antivir yakaliyor,kendini yeniliyor..Lütfen yardim edin arkadaslar..
saygilar :( |
|
|||
|
Demek ki kendini açılış dosyalarına yazmış!
Windows'ta Başlata sonra çalıştıra tıkla ve msconfig yaz.açılan ekrandan başlangıç bölümüne tıkla ve açılışta yüklenen dosyalarını buradan incele! Eğer iyi ve güçlü bir makinen varsa norton antivirüs kullan. sevgiler... |
|
||||
|
Başlat > Çalıştır > msconfig yaz ve enterla.. başlangıç a gel orada pc açılırken hangi dosyaların açıldıgını bul... ve işe yaramayanları yabancı maddeleri sil... daha sonra http://www.lavasoftusa.com/software/adaware/ adresinden ad aware yi indir ve gene lbir tarama yap bulduklşarını sildirt... pc yi yeniden başlat hiç bir sorunun kalmaz eger bahsettiğin bir virüs degilse...
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|