![]() |
|
|||||||
| Webmaster Genel Konular Webmaster Genel Konular |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Konu yeri burasımı bilmem gerekli yer bulamadım.Bugün bir olay geldi başıma anlatayım dedim.Dha doğru dünden beridir konuşuyorum.
aynen msn konuşmaları: konuşmaları okumak için tıklayın Ben 3-5 liranın peşinde değilim fakat güvenin sarsılması biraz koyuyor insana...Sonuç olarak asla barbaroslisesi.net cahiliz.com myodev.net ataforum.net cmsdestek.com sahanhost.com sitelerinin sahibi olan rapdinle@hotmail.com msn@ataforum.net adresiyle alışveriş yapmayın...Belki ilerde domaini alıpta verebilirdi bana alan adını ya hiç domaini isimtescilden alamazsa.... |
|
||||
|
Bu ne ilk ne de son. Sadece oyuncular farkli
|
bu herifi biliyorum ya yalncının önde gideni
bi ara bende sahantv.net sitesi vardı siteyi 1000 ytl bile almayı kabul ediodu nede olsa para ödemiyecek bana hemen hadi ver domaini falan hızlı hılzı olsun gibi salak ya karşısındaki bu admla kesinlikle calışmayın
|
|
||||
|
Bizide eklemiş.O sırada msn le Gökhan meşgulmuş.Satılık domainlerim var demiş.Gökhanda soru sormadan red etmiş ve engellemiş.
Bu tür kişiler forumlardan msn adresleri topluyor tek tek.Dikkatlı olun
|
sunun msn adresini verinde birazda ben dalga geceyim
| Stil | |
|
|