![]() |
|
|||
|
Evet üye olun firmalar size sponsor olabiliyor eğer sponsor istemiyorum kendim host almak istiyorum diyorsanız gene hay hay firmalar size host teklifleri sunuyor.Hayır ben reseller veya deciated almak istiyorum.Diyorsanız tam yerine geldiniz diyorum sudan ucuz reseller fiyatları var...( öreneğin: ayda 6 dolara 1gb alanı olan 20gb bandwith olan resellerler var) Bence Hemene üye olun? www.hostarena.net
|
|
||||
|
Uye olan firmalarin bannerleri ucretsiz yayinlaniyor. Firmalara özel forumlar var. Firmalar istenen özelliklere göre teklif sunuyorlar. Dolayısıyla secenekler cogaliyor. Ve madden veya manen musteri karli duruma geciyor.. MultiPHP ve Sayin editorumuz Lil_Cat a tesekkurler.
Http://www.Hostarena.net |
|
|||
|
Sizleri tebrik ediyorum,insallah basarilariniz artarak büyür,hostbul.net sitesinden nefret ediyorum,kendilerini bir b_k saniyolardi,benim parami vermediler :) (23 milyon)
Sizde bir affilate programi yapacakmisiniz ileride? saygilar |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|