![]() |
|
|||||||
| Webmaster Genel Konular Webmaster Genel Konular |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Selamlar,
Rapidshare.de sitesi bugünden itibaren artık. Rapidshare.com olarak devam edecek. Rapidshare.de sitesine yaptığınız uploadlarınız bu yeni alacağınız Rapidshare.com hesabınız açık kaldığı sürece açık kalacak. Eski premium hesap sahipleri yeni hesaplarını nasıl alacaklarını aşağıda anlattık. 1. İlk yapılacak olay eski premium hesabınıza giriyorsunuz. Aşağıda da gösterilmiş olan kullanıcı eski hesabınızı ve yeni kodunuzu kopyalayın. Örn.: (123456-4564545434) ![]() 2. http://rapidshare.com/cgi-bin/promo.cgi adresine girin. 3. Eski hesabınızdan aldığınız eski kullanıcı numaranızı ve yeni hesap alma kodunu aşağıda resimde gösterilen kutucuğua yapıştırıp create account'u tıklayın. ![]() 4. Ekrana yeni Login ve Password'unuz gelecektir hepsi bu. Artık upload ve downloadlarınıza bu yeni kullanıcı numaranızdan devam edebilirsiniz. Kolay Gelsin (not: alıntıdır HeRTeS e teşekkürler) |
|
||||
|
şuan itibariyle .de adresine upload yapilamiyor! dolu uyarısı alıyoruz. ayrıca kendi sitesinden artık www.rapidshare.com adresine yönlendiriyor. Eski premiumları olanlara yenisi veriliyor. pakete puanlar ve kota aktarılıyor ancak dosyaları kullanamıyoruz. Yeni bir uploader program yapmişlar.
Yeni sitede Premium paketlerde farklılıklar var. mesele 2 gunluk paket satıyorlar 3 €. diğer paket fiyatlarında fark yok. Fakat günlük kota 4 GB olmuş. Ayrıca hız 45 Gigabit/s den 80 Gigabit/s çıkarılmış. |
|
||||
|
eski hesaptaki Collector Zone daki puanlarimiz nolacak acaba?
|
Oraya direk geçiyor, hiç bir farkı yok hatta +4 Gb kota veriyorlar.
.com da şu sıralar happy hours, iyi yüklemeler ![]()
|
bu durum sadece upload yapmak içinmi geçerli acaba??.de sitesinden geçen hafta giriş yapmıştım ve rapidget e yüzlerce link yapıştırdım şu an itibariyle hala çatır çatır indiriyo...tabi bilgisayar sunucu gibi çalışıyo oda ayrı hiç reset atmadım henüz, 1 haftadır kapamadım hiç yani
|
|
||||
|
herşey iyi güzel hoşta.. hoşlanmadığım bir nokta var.. rapidshare.de adresinde iken rapidget ile download edebiliyorduk... yeni sitedeki rapiduploader ile adı üzerinde saedce upload yapılabiliyor bu olay böyle devam edecekmi bilgisi olan varmı + olarak rapidshare.de adresinde 200 gb ı aşkın uploadım var bunların geleceği ne durumda.. site ne kadar açık kalacak bilgisi olan varmı arkadaşlar bu konu hakkında..
|
Ben bütün dosyaları küçük bir script yardımıyla önce sunucuya oradan benim bilgisayarıma çektiğim için flash get falan sorun olmuyor.Bence siz de öyle yapın.Uploadlar da duracaktır bence...
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|