![]() |
|
|||||||
| Webmaster Genel Konular Webmaster Genel Konular |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
evet flash get ile çekebilirim ama olayın bir çok yönü daha var.. bana göre rapidget çok daha kullanışlı idi hem download hem upload için... şimdi bi rapiduploader diye bişi yapmışlar ne olduğu belli değil..
|
Merhaba,
Arkadaşlar Şu saatden sonra hemenpaylas.com kapansa ne olur açılsa ne olur bu siteye ziyaretçi çeken dosyalar idi bunlar silinmiş gözüküyor, bundan başka bir proje ile bu isime ne olabilir dosya paylaşım download sitesi? yine telif haklarına girer gine uyarı alir. Başka resim vs paylaşabilir buda o kadar hit sağlamaz gine bazı telif hakları yasaları önüne geçebilir. velhasıl hemenpaylas ekibi 2 senedir insanlara bir nevi amme hizmeti yaptı bügüne görerek.. Şimdi ise parkedlerden dogal olarak yükünü alacak ve keyfine bakacak 1 haftada zaten 2 senein masraflari cikmiştir Banlanma vs gibi sorunlar olmadi ise. bu tür gerçek trafige sahip olan bir siteninde banlanacigni sanmiyorum. Gerçi buğün goldkeye yönlenmiş bir hoş degişik geldi bana nedense..
|
|
|||
|
Elmasgunes arkadaşımı 3-4 yıldır iyi tanırım içinde kötülük düşünmeyen fesatlığı dşünmeyen sakin bir arkadaşım! 2 Yıl önce bursa'!da bir ara buluşup çay içmiştik! gmrdüğüm ve bildiğim kadarıyla çok iyi niyetli...
Hemenpaylas.com sitesi gayet güzel ve başarılı sitesiydi kapanmasına çok üzüldüm! sedoya yönlendirmesi gayet normalve dogal! kendisinden daha başarılı işler bekliyor kendisine fazla yüklenilmemeli diye düşünüyorum... fırat-eskiideal |
|
||||
|
ElmasGüneş Ne YaPARAsa Yapsın iyi Yapar... !
|
elmasgunes kac sayfadır yazı yazmamış
![]() Araya yorumumuda sıkıştırayım site sadece Türklere hizmet vermiyordu popülerliğinden bişe kaybetçeğini sanmıyorum insanlar silinen dosyalarına biraz kızarlar ama aklı başında olanlar beleş bir sistem olduğunu hatırlayıp o kadar ekmeğini yedik derler gül gibi geçinip gider... |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|