![]() |
|
|||||||
| Webmaster Genel Konular Webmaster Genel Konular |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Namedrive a cekmisler
|
iyimi adlı arkadaşımız konuyu tam doğru bir yaklaşımla açıklamış. Bana göre, elmasgunes bu güne kadar yaptığı son derece başarılı çalışmaların sonrasında bu projede yüklüce eksi puan almıştır. Elmasgüneş'in geçmişini bilmesek, aklımıza, "aslında herşey sedo'ya yönlendirip para kazanmak amaçlı mıydı?" sorusunu getirecekti. Elmasgüneş, bu projeyi yeniden faaliyete geçirmemeli, farklı çalışmalara start vermeli diye düşünüyorum. Çünkü, tabir-i caizse iflas etmiş, tüm müşterilerine yazık etmiş bir oluşumun, yeniden faaliyete geçmesi, (yalamacılar hariç) hiçbir çevreden destek göremez.
Elmasgüneş, ses getirecek projeleri yine bulur. Daha önce bunu birkaç kez yaptığını biliyoruz ancak bu projeyi uzatmamalı derhal rafa kaldırmalı. Yoksa, vereceği ikinci bir fire, Elmasgüneş markasının rezil-i rüsva olmasına yol açabilir. Başarılar dilerim. |
|
||||
|
yanlışta , doğrularda parayla oluyor:
rapidden premiumları alıyoruz. hemenpaylas amme hizmeti. parkeder. kim olsa ederdi adam haklı...
|
Sedo ile eskisi kadar içli dışlı değilim ama http://www.sedoparking.com/hemenpaylas.com ban yemiş sanırım ?
|
|
|||
|
Benim gorusum hemenpaylas.com siteyi acsa bile belirli birgun sonra MU-YAP yine kapatacaktır.
Artık hemenpaylas duzen tutacagını sanmıyorum. Saten şuanda bile kaybettigi kadar kaybetmiştir. Ama yinede bir umud diye, tekrar acılabilir. Sonu yinede bellidir. kapatılacaktır. Kolay gelsin... Enis Okur @ bu turkon.com du sanırım sizinmiydi o site? Konu TicaretHost tarafından (2006-10-27 Saat 04:23 ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
Alıntı:
Hemenpaylas.com parking e cekilmekle kendini öldürmüstür.
|
Alıntı:
rapid in de .de adresini bırakıp .com a geçmesiyle birlikte geriye dönük hizmet vermeye başladığını gördük.. git gide şartları zorlaştırıyorlar yeni scripte bir türlü alışamadım + premium kullanıcılar için rapidget olayını ortadan kaldırmaları hepten bir felaket...browser üzerinden download yapmak insanı çileden çıkartıyor...
| Stil | |
|
|