Alıntı:
djkickass´isimli üyeden Alıntı
Mü yapın teker teker hemenpaylasa yasaklı dosyaları bildirmesi gerektiğini yada onu andıran birşey belirtmişssin. Bu çok şaçma. Çünkü yasaklı dosyalar zaten belli bunu site sahibide biliyor. Müyap neden tek tek bildirsin? adamlar kendilerine göre en kolayını yapıyorlar. Ya sil yada biz kaldırırız. Tipik ttnet çalışanı gibi sorun çözüyorlar. "
-DNS verir misiniz ?
-Link ışığınız yanıyor mu?
-Evet
-Kabloların doğru olduğunu kontrol ettiniz mi ?
-Evet
-Şifrenizin doğru olduğunu kontrol ettiniz mi ?
-Evet
-@ttnet eklediniz mi kullanıcı adınıza?
-Evet, benim sadece DNS lere ihtiyacım var !
-.....
-Orda mısınız ?
-Link ışığınız yanıyor mu?
-ASDSADASFASFSAFSAFAS
-KÜT
|
Ben yasal olarak yapılması gerekeni söylüyorum. Mesela senin oturduğun apartmana polisin aradığı 2 suçlu gelip kalıyor. Polis gelip suçluları yakaladıktan sonra hadi sizde komple apartmanı boşaltın diyor mu ? Başka bir örnek ; Çoğu parkta gece fuhuş yapılır. Sence o eylemi gerçekleştirenler yakalanıp cezalandırılmalı mı yoksa komple park kapatılmalı mı ? Kısaca pire için yorgan yakmak mantıksızlık.
Konusu geçen içeriği tamamen yasadışı olan bir mp3 ya da benzer bir site değil. Dünyada uygulamaları olan dosya paylaşım sitesi. Bu siteye yapılan yüklemeler, yükleyenin sorumluluğundadır. Siteyi değil yükleyeni cezalandırmalısınız.
İkinci bir amaç olarak eğer mahkeme sonunda hemenpaylasın kapanmasını önleyemiyorsak, Mahkeme kararına dayanarak ( muyapın izlediği taktikle ) rapidshare ve youtube sitelerine de erişimin engellenmesini çok kolay sağlayabiliriz. Youtube, TT un sitesini engellemesini boynu bükük karşılayacağını mı sanıyorsun ? Eğer muyap karşısında bizi ezik olarak görüyorsa bizde onun karşısına youtube abimizi, google amcamızı verilen karara dayanarak çok kolay şekilde çıkartabiliriz. Her ne olursa olsun mücadele edersek sonunda kazanacağımıza inanıyorum. Ve yineliyorum, Elmasgunes arkadaşımız mahkeme yolunu seçerse, şu andan itibaren işimi gücümü bırakıp tek iş olarak bu konuyla ilgilenmeye, maddi ve manevi destek vermeye hazırım.