![]() |
|
|||||||
| Webmaster Genel Konular Webmaster Genel Konular |
![]() |
|
|
LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
tebrikler umarım daha iyiside olur bizi bu rapidin eline bırakmayın
![]()
|
Iyi güzel de,
bizim millet genelde mp3 ve film dosyalari icin kullaniyor. Halböyleyken hemenpaylas a olan talep düsünüldügünden de fazla azalacaktir.
|
Üniversitelere MEB karışıyor mu?
|
|
|||
|
elmasgunes benim turkondaki ilk müşterilerimdendi. sonraki host firmamda tasarım ve kodlama ücretlerini taktım kendilerine. ama gerçekten içi temiz insanlar. ne alakaysa söyliyeyim dedim
![]() başarıların devamını dilerim. |
|
||||
|
bunlar olabilir. Benim bulunduğum telekom müdürlüğündede kendi sitemde dahil olmak üzere spor sitelerine dosya paylaşım sitelerine ve hatta hotmail.com a bile ulaşamıyorum çünkü ana serverdan banlanmışlar. Senin anlattığın olayda öğrencilerin boş kaldığında bu tür sitelere yönelmelerini engellemek için yapılmıştır. Telekomda da boş adam nabar bilgisayar başında iddaa sayfalarına bakar maillerine bakar spor haberi okur vb... bunu önlemek için yapılan bir uygulama. Bu tür sitelere erişimi kendi içlerinde engelliyorlar...
|
![]() |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.iyinet.com/webmaster-genel-konular/38949-hemen-payla-yenileniyor.html
|
||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| eXTReMe Tracking | This thread | Refback | 2006-10-23 22:08 | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|