![]() |
|
||||
|
Bi de bir şeye dikkat çekmek istiyorum.Hemenpaylaş ya da başka bir upload sitesinde upload edilen dosyaların büyük bir çogunlugu yasal olmayan dosyalar oluyor.Yani hemenpaylaş kapanmasa bile genelde upload dosyaları yasaklı dosyalar oldugu için ve silinecegi için kullanımı baya azalacaktır zaten..
|
|
|||
|
Alıntı:
|
|
|||
|
http://www.hemenpaylas.com/download/...RAVA_.zip.html
Örnek olarak bu linke tıklayabilirsin.Var mı hemen paylaş! projesinin sistemi yok mu gör... |
|
||||
|
Offf Peki Yapabileceğimiz hiçbirşey yokmu editör felan alın alın bişiler toplu dosyaların coğu silinsin ama yapın bişiler bizlerde yardım edelim çoğu kişinin yardım edeceğine adım gibi eminim orasi bizim depomuz. elmasgüneş sizde birşeyler yapsanız ?
|
cok üzüldüm gercekten. eger bizlerin yapabilecegi birşey var ise forumda duyuru yaparsaniz kendi sahsima elimden gelen herseyi yapmaya hazirim.
benim düsümcem ise 2,000,000 dosyayi burda 20-30 arkadasa paylastirsaniz illegal dosyalar telif hakkı olan dosyalar belirlenerek silinebilir. bunu bu forumda seve seve yapacak ne 20ler ne 30lar oldugunu düsünüyorum. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|