![]() |
|
|||
|
Bu kadar geniş çaplı bir proje yapmış olmanıza ragmen yasa dışı dosyalara çözüm bulamamınız üzüntüm verici. Ancak benim burada anladigim şu yeterli personeliniz bulunmadigindan Gelen şikayetleri değerlendirecek ve dosyaları silecek potansiyel oluşmuyor. Belkide bunda etken sitenizden dilediginizde kazanc sağlayamamanız. RapidShare gibi sitelerede yükleniyor yasa dışı dosyalar ve uyarı gidince siliniyor. Sizede uyarı geldigine göre bu dosyaları silip devam edebilirsiniz.. ancak yorumumun başında belirttigim husus sanırım sizin için geçerli.
Verdiginiz hizmetden dolayı yinede teşekkür ederim. |
|
||||
|
Alıntı:
şimdi de p2p programları ile uğraşıyorlar. ona nasıl bi çözüm bulunacak tahmin edemiyorum ben. geçmiş olsun elmasgunes. gerçekten üzüldüm. hem hepimizin işini görüyordu bu site. hemde aramızdan birinin bu başarıyı yakalaması gurur verici idi. |
|
||||
|
Türkiye'de ne Adsl ne de internet gelişemeyecek.
Hemenpaylaşta internet alanında gelişemeyeceğimizin ekşi sözlükten sonraki en büyük örneğidir.
|
Orası bir ekmek teknesi, rapidshare gibi. Farklı siz reklamlardan orası paralı üyelerden kazanıyor. Sonuç olarak siz bu işi hayrına yapmıyorsunuz. Rapidin elemanları dosyaları kontrol ediyorlar geçte olsa yasaklı dosyaları siliyorlar. Sizin böyle bir çabanız hiç bir zaman olmadı, hatta ve hatta yasaklı dosya bildir diye bir tuşunuz bile olmadı.
Ne demiş atalarımız kendi düşen ağlamaz. Ha ne oldu, hemenpaylascilar rapide dönücek. rapide bolbol para kazandırıcak paralarımız yurtdışına gidicek. Yerinizde olsam bütün dosyaları silerdim, takım kurardım dosyaları kontrol etmek için, hatalı dosya bildir buttonu yapardım. Türkiye için güzel bir projeydi böyle bitmesi çok üzücü. |
|
||||
|
Alıntı:
|
valla çok üzüldüm böyle bir duruma...hani hangi mantığa göre yapılıyor anlamıyorum bir türlü...
Yakında video sitelerine kapatma gelirse şaşırmayın...koca göbekli, kart sesli, kapkara bıyıklı malum kişiler eminim şu sıralar aralarında fısıldaşıyolardır...Tv de falan çok çıkmaya başladı netteki videolar...Yakında toplum ahlakını bozuyor gibi saçma sapan şeylerle bakın görün kapatmaya başlarlar...Bizi at gözlüğü bile değil kör etmeye çalışan insanlar umarım bir gün çekilirler kenara... |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|