![]() |
|
|||||||
| Webmaster Genel Konular Webmaster Genel Konular |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
selamlar.
Yeni açılan sitemizde web üzerinden görüntülü sesli sohbet ve karşılıklı oyun oynama imkanını bir arada sunuyoruz. Yazılım tamamen Türk yazılımcılar tarafından geliştirilmiştir.Sürekli yeni özellikler de eklenmektedir. isteyen webmaster arkadaşlar aynı sistemin ücretsiz sürümünü kendi sitelerine koyabilmekteler.Tek yapmanız gereken sitemizde verilen kodu sayfanıza eklemeniz ve site adresinizi bize mail yolu ile bildirmeniz. Adres: www.cikcik.com |
|
|||
|
Alıntı:
|
|
||||
|
doğru sitene gorsellik katman ilk bas yapıcagın olmalı...
|
ya sen ne kadar önyargılı ve zıt insansın. o oraya sitesini tanıtmak icin yazmıs. bizde webmaster olarak değil sitenin bir ziyaretcisi olarak sitede neler eksik neyi daha iyi yapar onu soyluyoruz. binevi yardım ediyoruz. eleştirilere neden bu kadar kapalısın.??
|
slm ,forumdaki mesajları inceledim,herkes birbirinde haklı olabilir,cikcik.com'a gelince tahminen siteni frontpage'le hazırlamışsındır,yada html 'le,siteye görsellik katman için tasarımın basit olsada köşeli kutular değil oval tablolar kullan yani tabluların uclarını elips yap,renleri canlandır,Fireworks falan biliyorsan buton ve yazılara çok güzel efektler katabilirsin,yada macromedia.com'da dreamweaver 2004'üğn deneme sürümünü indirip,bunula daha prpfesyonelce hazırlayabilirsin(içinde flash text,buton,form vs.herşey mevcut),veya flash biliyorsan gerçekten siteni görsellikle baştan çıkarabilirsin,bunlar sadece öneri,aslında webmasterım diyebilmek için asp,php,vs.bir iki tane prog.dilive aynı zamanda iyi bir veritabanı bilgisi aynı zamanda görsellik için flash vs.gibi programları bilmek gerekiyor,Basit bir iyileştirmeyle daha iyi yapılanilir.Bir ziyaretçi olarak benim görüşlerim bu kadar,en azından birşeyler yapmaya çalışmışsın,sana başarılar,ama başkalarının fikirlerini de gözardı etme
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|