![]() |
|
|||||||
| Webmaster Genel Konular Webmaster Genel Konular |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Merhaba ilk yazdığım scripti sizlere göstermek ve birçok eksiği olan script hakkındaki fikirlerinizi ve eleştirilerinizi almak için bu başlığı açtım.Bence hiç iyi değil ama kendimi geliştirme amaçlı yazmıştım bunu dün gece de bu domaini boş buldum kaydettim.Neler yaparsam daha estetik bir görünüme kavuşturabilirim.Dizaynla ilgili de önerileriniz çok çok önemli benim için.
Adres: www.cocuk-oyunlari.org |
|
|||
|
Bencede renkler olmamış.
Yeni eklenen bölümündeki oyunların resimlerini biraz küçült yada bir kolonu çıkar çok fazla oyun olmuş. Renk konusunda ise ya açık üzerine koyu renk yazı yap yada koyu renk üzerine açık yazı yap ikiside açık gözü yoruyor. Başarılarının devamını dilerim. |
|
||||
|
gözümü cok yordu renkler
|
Renkleri düzenledim.Haftasonu da dizayna el atacağım da fazla bir değişiklik olmaz gibime geliyor.Çok zayıfım bu yönden.Yeni renklerde de mavi kötü
Yine de eleştirileriniz için teşekkürler.
|
|
|||
|
Yanlış anlaşılmış sanırım.Scripti paylaşmak için açmadım başlığı.Eleştirileriniz için, daha iyi hale nasıl getiririm düşüncelerinizi almak için açtım.Scriptin kurulu olduğu adres:
www.cocuk-oyunlari.org |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|