Webmaster Forumu

Geri git   Webmaster Forumu > Webmaster Kaynak Eğitim Tanıtım Hizmet > Webmaster Genel Konular

Webmaster Genel Konular Webmaster Genel Konular

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)   iTrader 
Alt 2006-09-22, 18:26
tiva - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
11.10.2008

Tecrübe Puanı: 7
iTrader: %100/3
tiva has a spectacular aura abouttiva has a spectacular aura abouttiva has a spectacular aura about
Standart sanal iş fikirleri

Teknoloji Holding'in sanal iş fikirlerini hayata geçirmek için bünyesinde kurduğu, Embrio'ya 15 gün içinde, toplam 163 proje başvurusu yapıldı.

Embrio’ya, ilk 15 gün içerisinde, 5’i yurtdışından olmak üzere toplam 163 başvuru yapıldı. Bu başvurulardan 103'ü Embrio İcra Kurulu tarafından detaylı değerlendirilerek, tüm başvuru sahiplerine 1 haftalık zaman diliminde olumlu veya olumsuz yanıt verildi.

Embrio’nun yatırıma dönük iş fikri ya da projesi olup bunu hayata geçirmek için finansman, pazarlama veya üretim imkanına sahip olmayan genç yeteneklere, fikirlerini “ilk” ya da “doğru ilk” olarak gerçeğe dönüştürebilmeleri için bir fırsat yarattığını vurgulayan Kekeç, “vizyoner, yenilikçi, dinamik ve dünyayla entegre yapısıyla Embrio, girişimciler için yeni bir sayfa açıyor. 15 gün gibi kısa bir sürede aldığımız proje sayısı da bunu doğruluyor” dedi.

Sanal iş fikirleri olanlar, "Embrio" için başvurularını http://www.embrio.com.tr/ adresinden yapabiliyor.
satılık gazetetv.com ruyada.com gelinliksitesi.com isadresleri.com dizikolik.com deyimler.net tekneler.net esyalar.net turkblog.net fenerli.net isyeri.net oglak.net webtrafik.net sazevi.net yorumlar.net denizmarket.net

#2 (permalink)   iTrader 
Alt 2006-09-22, 19:17
Angelo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Moderator

Tecrübe Puanı: 8
iTrader: %100/4
Angelo is a jewel in the roughAngelo is a jewel in the roughAngelo is a jewel in the roughAngelo is a jewel in the rough

Heyecanlandim bir anda, bir cok sey var finansman bekleyen kafada. Peki bu tarz basvurularda ne gibi prosedur izlenmeli , sonucta fikir herkesin aklina gelebilecek birsey olabilir, bunu 3.parti birileriyle paylasmadan tasdik ettirmek pek soz konusu olamaz saniyorum?

#3 (permalink)   iTrader 
Alt 2006-09-22, 19:34
captainzap - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Member

Tecrübe Puanı: 3
iTrader: %0/0
captainzap is on a distinguished road

1milyon$ lık bir ödeme bile almanız olası tabiki fikriniz bu yatırımı büyük ölçüde kara geçirebilecekse fakat buradan iyi bir projenin çıkacağını umut etmiyorum. İnş. yanılırım.

#4 (permalink)   iTrader 
Alt 2006-09-23, 18:44
Vatandaş

Tecrübe Puanı: 0
iTrader: %100/17
favorites will become famous soon enoughfavorites will become famous soon enough

3.6. "Kullanıcı" işbu Sözleşme'nin 3.1. maddesinde belirtilen nitelikleri haiz özgün, yenilikçi ve ticarileştirme imkanı olan "Bilgi"leri "Proje Formu"na işleyerek "EMBRİO"ya "Başvuru"da bulunacaktır. Bu nitelikleri haiz olmayan "Başvuru"ları "EMBRİO" değerlendirmeye alıp almama konusunda tamamen serbesttir. İşbu madde içerisinde belirtilen nitelikleri haiz olmayan "Başvuru"lara ilişkin "Kullanıcı" hiç bir nam altında "EMBRİO"dan talepte bulunamaz ve bahsi geçen "Başvuru"lar hiç bir koşul altında "Kullanıcı" lehine herhangi bir hak doğurmaz.

-------------

Yani diyorki :

projenizi bize gönderdiniz..inceledik ve kabul etmedik. ileriki süreçlerde bu projeyi aktif görürseniz " bir yerlerde ( ! ) bu bizi bağlamaz..ona göre ..

ben şahsen ( kendi fikrim ) bu tür oluşumlara asla güvenip te projemi sunmam..
zaman kötü..kollamak lazım " projeleri "

#5 (permalink)   iTrader 
Alt 2006-09-23, 18:52
TrDownload - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Webmaster :)

Tecrübe Puanı: 6
iTrader: %100/15
TrDownload has a spectacular aura aboutTrDownload has a spectacular aura about

Alıntı:
favorites´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
3.6. "Kullanıcı" işbu Sözleşme'nin 3.1. maddesinde belirtilen nitelikleri haiz özgün, yenilikçi ve ticarileştirme imkanı olan "Bilgi"leri "Proje Formu"na işleyerek "EMBRİO"ya "Başvuru"da bulunacaktır. Bu nitelikleri haiz olmayan "Başvuru"ları "EMBRİO" değerlendirmeye alıp almama konusunda tamamen serbesttir. İşbu madde içerisinde belirtilen nitelikleri haiz olmayan "Başvuru"lara ilişkin "Kullanıcı" hiç bir nam altında "EMBRİO"dan talepte bulunamaz ve bahsi geçen "Başvuru"lar hiç bir koşul altında "Kullanıcı" lehine herhangi bir hak doğurmaz.

-------------

Yani diyorki :

projenizi bize gönderdiniz..inceledik ve kabul etmedik. ileriki süreçlerde bu projeyi aktif görürseniz " bir yerlerde ( ! ) bu bizi bağlamaz..ona göre ..

ben şahsen ( kendi fikrim ) bu tür oluşumlara asla güvenip te projemi sunmam..
zaman kötü..kollamak lazım " projeleri "
nerden bilelim bu kişilerin bizim uzerimizden proje ureterek yeni şeyler cıkartmaya calışmadığını işin bu kısmıda var adam projeni onaylamaz ama bir sonraki donemde hayata gecirip uzerinden para kazanabilir kusura bakmayın ama ben asla guvenemem bunlara

#6 (permalink)   iTrader 
Alt 2006-09-23, 19:27
Angelo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Moderator

Tecrübe Puanı: 8
iTrader: %100/4
Angelo is a jewel in the roughAngelo is a jewel in the roughAngelo is a jewel in the roughAngelo is a jewel in the rough

Para vermeye hazir bir tanidiginiz varsa o baska Ama her turlu guvenmek tek tarafli baglanmak durumundasiniz.

#7 (permalink)   iTrader 
Alt 2006-09-23, 20:41
tiva - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
11.10.2008

Tecrübe Puanı: 7
iTrader: %100/3
tiva has a spectacular aura abouttiva has a spectacular aura abouttiva has a spectacular aura about

şahsi görüşüm ben teknoloji holdinge güvenmem, 3 yıldır da bu düşüncedeyim, bir bölümünde çalışmış olan tanıdıklarımdan dolayı.
satılık gazetetv.com ruyada.com gelinliksitesi.com isadresleri.com dizikolik.com deyimler.net tekneler.net esyalar.net turkblog.net fenerli.net isyeri.net oglak.net webtrafik.net sazevi.net yorumlar.net denizmarket.net

#8 (permalink)   iTrader 
Alt 2006-09-25, 12:25
programcim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Senior Member

Tecrübe Puanı: 2
iTrader: %100/5
programcim is on a distinguished road

arkadaslar bende guvenemem bole sitelere valla..

sanki bana proje hirsizlari(cok mu abarti oldu) gibi geldi

#9 (permalink)   iTrader 
Alt 2006-09-25, 18:55
mathiaxbars - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
üseniyorum öyleyse yarın

Tecrübe Puanı: 6
iTrader: %100/2
mathiaxbars has a spectacular aura aboutmathiaxbars has a spectacular aura about

eee ben hiç onaylanmış proje görmedim hayata geçmiş varmı bari

#10 (permalink)   iTrader 
Alt 2006-09-25, 21:44
salihk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Member

Tecrübe Puanı: 3
iTrader: %0/0
salihk is an unknown quantity at this point

söyle projeni dostuna oda söyler dostuna

Seçenekler
Stil