Webmaster Forumu

Geri git   Webmaster Forumu > Webmaster Genel > Webmaster Genel Konular

Webmaster Genel Konular Webmaster Genel Konular

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)   eTicaret 
Alt 2004-04-19, 23:37
tr.st - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
nerd
 
Üyelik tarihi: Feb 2003
Nerden: Ordan, burdan..
Mesajlar: 2.471
Tecrübe Puanı: 8
eTicaret: %100/10
tr.st has a spectacular aura abouttr.st has a spectacular aura abouttr.st has a spectacular aura about
Standart

superonline uzantılı mail adresimi spam listesine nasıl eklediniz helal olsun. Bu mail hiçbir Türk sitesinde kayıtlı değildir tabii sizin ve bi kaç densizin sahip olduğu spam listesi hariç. hah bide utanmadan sitelerine nospam diye bi şey kurmuşlar. kendileri gibi yaptıkları işte şaibeli. bide spam yapıp altına reklamamca.*** diye utanmadan linklerinide ekliyorlar. kendi fikrimce spam yapanların alayı şerefsizdir. hepsi de Türk internetinin içine eden şerefsizlerdir. forum.iyi.net üyeleri ve ziyaretçileri lütfen böyle kişiliksiz insanlardan hizmet adı altında yasa dışı hizmet alıyorsanız bunu durdurun ve böyle insanlara kesinlikle itimas göstermeyin. bi de bunlar öyle yalancıki kendi sitelerine bile "sponsored by B*rw*b internet/ajansı" diye linkte ekliyorlar. bi insan kendi sitesine sponsor olabilir mi? olur tabii neden ? çünkü dünkü bebeler iş yapıyoruz internette diye dolaşıyor. keşke bu sitelerin sahibi karşımda olsaydıda şuı an aklımdan geçen küfürleri tektek yazabilseydim.
saygılarımla....
__________________
¡ɯıןıƃǝp ǝpuǝq uǝq 'ɐɯɹos uǝpuǝq ıuǝq
Benim fikrim gri. Senin ki ne renk?
Alıntı ile Cevapla

  #2 (permalink)   eTicaret 
Alt 2004-04-20, 12:10
Member
 
Üyelik tarihi: Feb 2003
Mesajlar: 103
Tecrübe Puanı: 5
eTicaret: %0/0
birweb is an unknown quantity at this point
Standart

Merhaba

Tüm yollanan linklerde " listeden çıkış " linkleri vardır. Lütfen size gelen mailde, aşağıdaki linke tıklayarak listeden çıkış yapınız.

Yayında olan web portallarımıza siz ve/veya 3.şahıslar tarafından eklenen mail adresinize Birweb internet in hazırladığı ve/veya sponsor olduğu - kurumsal hizmet verdiği web sitelerinin taıtım haberleri yollanmaktadır.

iyi çalışmalar
__________________
http://www.birweb.comteknik destek departmanı
Alıntı ile Cevapla

  #3 (permalink)   eTicaret 
Alt 2004-04-20, 19:22
tr.st - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
nerd
 
Üyelik tarihi: Feb 2003
Nerden: Ordan, burdan..
Mesajlar: 2.471
Tecrübe Puanı: 8
eTicaret: %100/10
tr.st has a spectacular aura abouttr.st has a spectacular aura abouttr.st has a spectacular aura about
Standart

eğer yaptığınız iş bi şeye benzeseydi alttaki link bir web sayfasına çıkardı . ama sizde mail@reklamamca.com diye bir şey çıkıyo bunun double optin liste kayıt olmayacağını nerden bilebilirim. hadi ben eklemedim diyelim o 3. şahsın işi gücü yok sizin sözde portallarınıza benim maili ekleyecek. o 3. şahıs sen olmayasın. yinede tebrik ederim tereyağı gibi üste çıkmadan suçunu inkar etmeden yaptığın pisliği onaylamışsın ya helal olsun EMRAH GÜNEŞ...
__________________
¡ɯıןıƃǝp ǝpuǝq uǝq 'ɐɯɹos uǝpuǝq ıuǝq
Benim fikrim gri. Senin ki ne renk?
Alıntı ile Cevapla

  #4 (permalink)   eTicaret 
Alt 2004-04-23, 00:36
baldor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Member
 
Üyelik tarihi: Feb 2003
Nerden: Bi Bilsem :)
Mesajlar: 365
Tecrübe Puanı: 5
eTicaret: %0/0
baldor is an unknown quantity at this point
Standart

o çıkış linkleri çalışmıyor ki, hem çalışıyor olsaydı mailin altında ne işi var???
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Seçenekler
Stil



Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 01:52 .


Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.2.0

Firefox