![]() |
|
|||
|
Arkadaşlar çok iyi bi yer buldum
45$'a dedicated satıyorlar.. Valla kaçırmayın derim. Yırtdışında bi türk firması ben 2 aydır kullanıyorum çok iyi.. http://www.tefon.com/dedicated/ bi inceleyin bence.. bi de almaya karar veren arkadaşlar olursa maillerine referans : 54987 yazarlarsa çok sevinirim |
|
||||
|
Ah sizi gidiler...
tefon@mynet.com adresine mail atsınlar Help For Turkish he ? ;) Siparişi de email ile veriyorsunuz ? İlginç... Üyelere tavsiyem : SAKIN ! www.managed.com 'a girin ordan dedi kiralayın daha iyi. Kusura bakmayın ama karalatmayın siz de kendinizi . |
|
|||
|
güzelim ben satmıyorum
iyilik olsun diye yazdık 2.si denemeden görmeden adamlara çamur atmamak gerek. Benim dedicated piyasasın 7. senem bu ve bu firma ile 4 ay oldu başlayalı daha bir sorun yaşamadım. o verdiğim adresteki siteyi ben yaptım bilip bilmeden konuşmamak gerek !!! neyse bu konuda hiçbirşey ama hiçbirşey yazmıyorum artık. 2-3 kişi üye olurken benim referansımı vermiş sanırım onlara teşekkür.. diğerleri de üye olmasın adamlar doladırıcı valla bak :) |
|
||||
|
Email ile satış yapmaları gerçekten enteresan... Güvenilirlik %0.00
45$ iyi bir fiyat fakat setup fee baya fazla... Ev1servers yada Matrixreseller tavsiye ederim...
| Stil | |
|
|