Webmaster Forumu

Geri git   Webmaster Forumu > Webmaster Kaynak Eğitim Tanıtım Hizmet > Webmaster Genel Konular

Webmaster Genel Konular Webmaster Genel Konular

LinkBack Seçenekler Stil
  #11 (permalink)   iTrader 
Alt 2006-06-23, 12:10
Member

Tecrübe Puanı: 0
iTrader: %0/0
*reyeskane- is on a distinguished road

Ya hep şaşırırım, madem kendileri için site açıyorlar neden bizim dilimizi kullanıyorlar? Acizlik..

#12 (permalink)   iTrader 
Alt 2006-06-23, 12:44
UguG - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Senior Member

Tecrübe Puanı: 3
UguG is on a distinguished road

Yanlış yapılmış....

Türkiye'ye kapatınca her hangi bir etkisi olmaz ki. Önemli olan dc ile konuşup dünyaya kapatmak. Gereksiz yani kapatılması.

#13 (permalink)   iTrader 
Alt 2006-06-25, 17:29
Senior Member

Tecrübe Puanı: 2
iTrader: %88/6
GuzeLNet is an unknown quantity at this point

iyide kapatmak bir caremi biz nasil kendi haberlerimizi kendi dilimizi örflerimizi adetlerimizi sitelerimize atiyorsak onlarda kendi dillerini haberlerini muziklerini yayınlıorlar bunda suc unsuru nedir? turkiyede sadece herkes turk olcak die herkes musluman olcak die bir yasami var. devlet sizin kadar demek akilli değil kürt dil ve eğitim okulu aciyor herkesin ana dilinde eğitim saglanmasini sağlior. yasaklamalar hep kişilere cazip gelip daha büyük sorunlar yasatir. herkes sonucta insan a sitesi b sitesi c sitesi olsa ne olcak ? sanalin artık siyasetini yapar olduk. bir kürt cumhur baskani olsa ne yapcan sen kürtsün die cumhurbaskani olmami diyceksin adama defol gitmi diyceksin bu ulkeden? bole bir anlayısmı var. kapatmak yıkmak eşkiyalarin işidir biz eşkiyamıyız ? bu düşüncelerde oldugumuz için yillardir bu iki halk hep bole karsi karsiya gelmiştir. hepimiz aynı yerde yemek yiyiorsak hepimiz gercek hayatta hergun yanyana selamlasip birbirimizi kiz verip aliyorsak eskiden almanyada bir nazi ırkı vardi tek kendi ırkını savunurdu bizimde suan nazimi olunmamiz beklenilior ? bizden baskalarini firinlara atip yakalimmi bir kişinin yaptiği hata tum halka suan neden mal edilior? bu tur düşünceler bizi hep geriye götürür gelişmemize asla faydali olmaz benim düşüncem budur. ben sadece herkesin önce insan olmasindan yanayım kişi hangi görüşü hangi dini hangi mezhebi hangi dini yaşarsa inanirsa inansin o kişinin içinden gelen özgürlük anlayısıdır. o yuzden bu konularda daha ciddi bir sekilde düşünüp ole konusalim.

#14 (permalink)   iTrader 
Alt 2006-06-25, 17:40
Junior Member

Tecrübe Puanı: 0
dejafu is on a distinguished road

örf ve adetlerini tanıtmakla pkk propagandası yapmak aynı şey değildir. bu site sahibi kürt veya icerigi kürtlerle alakalı oldugu icin kapatılmamıştır. onun için mesajında yazdıgın şeylerin hepsi saçmalıktır. bunun anlaşılmayacak bişeyi yok sanırım.

#15 (permalink)   iTrader 
Alt 2006-06-25, 17:46
CyberTurk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kişisel Rütbe

Tecrübe Puanı: 4
iTrader: %100/1
CyberTurk will become famous soon enough

Yukarıdaki site ve kapatılan siteler Kürt sitesi değildir. Bölücü yayın yapan PKK siteleridir. Bunları savunmak bölücülüktür, bölücülere hiçbir zaman bu ülkede yer olmamıştır olmayacaktır.

Mustafa Kemal'in "Ne Mutlu Türküm Diyene" sözünü içine sindiremeyen varsa pılını pırtısını toplasın bu ülkeyi terk etsin.

Unutmayınki bu ülkede nüfus cüzdanı taşıyan herkes "Türk" vatandaşıdır. Anayasaca belirli olan bölünmez bütünlük ilkesini kabul eder. Etnik yapısı Kürt, Çerkez, Ermeni, Rum..vs olması ayrı bir konudur. Vatandaşlık ve etnik kökeni birbirine karıştırmayın. Kürt kökenli vatandaşları suçlayan küçük gören yok. Ama bir site "Türk Bayrağını yakma Kampanyası" düzenliyor ve sizde buna "bunda suç unsuru ne varki" diyorsanız işlenen suça ortak oluyorsunuz demektir.

#16 (permalink)   iTrader 
Alt 2006-06-25, 17:58
Member

.SErKAn. is an unknown quantity at this point

Alıntı:
CyberTurk´isimli üyeden Alıntı
Yukarıdaki site ve kapatılan siteler Kürt sitesi değildir. Bölücü yayın yapan PKK siteleridir. Bunları savunmak bölücülüktür, bölücülere hiçbir zaman bu ülkede yer olmamıştır olmayacaktır.

Mustafa Kemal'in "Ne Mutlu Türküm Diyene" sözünü içine sindiremeyen varsa pılını pırtısını toplasın bu ülkeyi terk etsin.

Unutmayınki bu ülkede nüfus cüzdanı taşıyan herkes "Türk" vatandaşıdır. Anayasaca belirli olan bölünmez bütünlük ilkesini kabul eder. Etnik yapısı Kürt, Çerkez, Ermeni, Rum..vs olması ayrı bir konudur. Vatandaşlık ve etnik kökeni birbirine karıştırmayın. Kürt kökenli vatandaşları suçlayan küçük gören yok. Ama bir site "Türk Bayrağını yakma Kampanyası" düzenliyor ve sizde buna "bunda suç unsuru ne varki" diyorsanız işlenen suça ortak oluyorsunuz demektir.
Harfiyyen katılıyorum. Ayrıca ikiyüzlü insanlara nolacak peki ?

#17 (permalink)   iTrader 
Alt 2006-06-25, 18:04
Permission - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
best scuba

Tecrübe Puanı: 7
iTrader: %100/1
Permission will become famous soon enoughPermission will become famous soon enough

Alıntı:
BU SITEYE ERISIM MAHKEME KARARI ILE

ENGELLENMISTIR
her bu yazıyı gördüğünüzde muyap degildir.. bu ttnet normal kapanma index sayfası kapann bütün sitelerde bu sayfa acılır.

#18 (permalink)   iTrader 
Alt 2006-12-04, 17:38
newfolder - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Senior Member

Tecrübe Puanı: 2
iTrader: %100/2
newfolder is an unknown quantity at this point

Alıntı:
Cemoo´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
hahaha arkadaşın müyapın ne anlama geldiğinden haberi yok heralde ama normal herkes onu internet sitelerini kapatan şey olarak biliyor
ahaha cidden öyle

#19 (permalink)   iTrader 
Alt 2006-12-04, 17:42
osahin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Çok kötü grip oldum :(

Blog Entries: 5
iTrader: %100/7
osahin will become famous soon enoughosahin will become famous soon enough

Alıntı:
GuzeLNet´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
bir kürt cumhur baskani olsa ne yapcan sen kürtsün die cumhurbaskani olmami diyceksin adama defol gitmi diyceksin bu ulkeden? bole bir anlayısmı var.
Turgut ÖZAL' ı tanıyormusun?

#20 (permalink)   iTrader 
Alt 2006-12-04, 18:29
Mohti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
O $imdi ASKER!

iTrader: %100/2
Mohti is on a distinguished road

Alıntı:
GuzeLNet´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
iyide kapatmak bir caremi biz nasil kendi haberlerimizi kendi dilimizi örflerimizi adetlerimizi sitelerimize atiyorsak onlarda kendi dillerini haberlerini muziklerini yayınlıorlar bunda suc unsuru nedir? turkiyede sadece herkes turk olcak die herkes musluman olcak die bir yasami var. devlet sizin kadar demek akilli değil kürt dil ve eğitim okulu aciyor herkesin ana dilinde eğitim saglanmasini sağlior. yasaklamalar hep kişilere cazip gelip daha büyük sorunlar yasatir. herkes sonucta insan a sitesi b sitesi c sitesi olsa ne olcak ? sanalin artık siyasetini yapar olduk. bir kürt cumhur baskani olsa ne yapcan sen kürtsün die cumhurbaskani olmami diyceksin adama defol gitmi diyceksin bu ulkeden? bole bir anlayısmı var. kapatmak yıkmak eşkiyalarin işidir biz eşkiyamıyız ? bu düşüncelerde oldugumuz için yillardir bu iki halk hep bole karsi karsiya gelmiştir. hepimiz aynı yerde yemek yiyiorsak hepimiz gercek hayatta hergun yanyana selamlasip birbirimizi kiz verip aliyorsak eskiden almanyada bir nazi ırkı vardi tek kendi ırkını savunurdu bizimde suan nazimi olunmamiz beklenilior ? bizden baskalarini firinlara atip yakalimmi bir kişinin yaptiği hata tum halka suan neden mal edilior? bu tur düşünceler bizi hep geriye götürür gelişmemize asla faydali olmaz benim düşüncem budur. ben sadece herkesin önce insan olmasindan yanayım kişi hangi görüşü hangi dini hangi mezhebi hangi dini yaşarsa inanirsa inansin o kişinin içinden gelen özgürlük anlayısıdır. o yuzden bu konularda daha ciddi bir sekilde düşünüp ole konusalim.
COk Güzel Edebiyat Parçalamişsin.. Edebiyat'in için tebrik ediyorum..

Fakat Sen bu mantıkla fazla yaşamassın ArkadasIm..

Senin o savunduğun insanlar bebek katili be..! ne sayikliyosun Sen ?
Aklın basındamı Senin ?.. Burası forum.. Burda elbetteki siyaset yapilacak.. Elbetteki Bilgi alısverisi yapilacak..Ama sunuda unutma.Bu Vatan Hiçbirzaman HAİN'lerin yuvası olmayacak..
Bu Ülkenin Ekmeğini Yiyipte ihanet edenler, Bir gün Ekmeğini Yediği Yerden KURŞUNU YER!!...

Seçenekler
Stil