![]() |
|
|||
|
merhabalar;
anladığım kadarıyla siten üzerinden isim@domain.com şeklinde email dağıtmak istiyorsun. ancak bu sadece asp, php veya cgi olacak iş değildir. bir mail serverın olması lazım... buda bir maliyet demektir. fakat istersen hiç para ödemeden istediğin biçimde email dağıtabilirsini.z sadece tek şart var. domainin ve hostun ücretsiz serverlarda olmayacak. sana ait bir domain ve hostun varsa bunu yapabilirsin. örnek için benim siteme baka bilirsin. www.matrixportal.com. ben sitemde üye olan herkese ücretsiz email veriyorum. bana bu servisi sağlayan omnistürk'tür. sende ücretsiz email dağıtmak istiyorsan www.postatr.com adresinden siteni sisteme kaydet, incelendikten sonra utygun görülürse yapacağın işlemler sana email aracılığıyla bildirilecektir.. konu hakkında başka sorun olursa, veya asp, php, cgi, perl, java, delphi ile ilgili sorularını www.matrixportal.com'dan bana ulaştırırsan acil cevap alırsın.. iyi çalışmalar, başarılar... |
|
|||
|
tekrar merhaba;
dünyada kabul görmüş olan ve bir türk tarafından yapılan postacı mail scripti sanırım işini görür. php ile yapılmıştır. hostscripts.com da bulabilirsiniz sanırım. içerisinde geniş bir kurulum dosyası mevcuttur. umarım işini görür.. |
|
||||
|
Sevgili SaVaGe ,
Bunun için yazılımlar bulunmaktadır. Bu sistem kurulumunu sana yapabilirim. Benimle iletişime geçebilirsin. umut@umutx.com |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|