Webmaster Forumu

Geri git   Webmaster Forumu > Webmaster Kaynak Eğitim Tanıtım Hizmet > Webmaster Genel Konular

Webmaster Genel Konular Webmaster Genel Konular

LinkBack Seçenekler Stil
  #11 (permalink)   iTrader 
Alt 2003-12-25, 21:18
Junior Member

Tecrübe Puanı: 0
iTrader: %0/0
MeTeHaN83 is an unknown quantity at this point

sende gerizekalısın galiba reklam dilenen yaratık.
yazdıklarımı anlayamıyorsun galiba.o kadar reklam yaptın.onları admin silince şimdide kendince bende böyle reklam yaparım dedin.iyinet eleştiri bölümü var.oraya yaz o zaman.vede reklam dilenmeden.o zaman iyiniyetini anlayalım.yokkk sen napıyosun.iyi reklamı biz yaparız.biz şirketiz holdingiz.iyineti kınıyorum felan filan.bir insan bu kadarmı düşer yaw.bir defa senin amacın üzüm yemek değil.profesyonel biri olsan uslubunda yaklaşımında farklı olurdu.şimdi sen konuyu uzatır durursun.neden.çünkü sana malzeme verdik.durmadan reklamını yap dur bakem.bi defa önce kulandığın kelimeleri iyi seç.seviyenin sığlığını belli etme bari.

#12 (permalink)   iTrader 
Alt 2003-12-25, 21:22
Junior Member

site adminine sesleniyorum.artık bu konu fazla tatsızlaşmadan bikaç kelime edip konuyu senin kapatman lazım diye düşünüyorum.

#13 (permalink)   iTrader 
Alt 2003-12-25, 21:31
Junior Member

RaLLy_Live is an unknown quantity at this point

Bir insan bu kadar lamer bu kadar yalak olamaz..Biz burda reklam dilenmiyoruz ... Dikkatini cekerim actığım konu neresi.
Webmaster Genel
Webmasterlar icin genel tartisma, fikir alisveris forumu

Haaddini konusmaların ile bastan sacmalayan ve kendini kucuk düsüren biri varsa o da sensin Forumun yalağı...

Bilgi paylastıkca artar.Biz burda reklam dilenmiyoruz.Reklamcılığın ne demek olduğunu acıklamaya calısıyoruz.Anlama özürlü.Sitemizi incele daha ii bilgi edin..

#14 (permalink)   iTrader 
Alt 2003-12-25, 21:41
tr.st - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
nerd

Tecrübe Puanı: 8
iTrader: %100/10
tr.st has a spectacular aura abouttr.st has a spectacular aura abouttr.st has a spectacular aura about

opps bu iş karakolda biter amma uzadı haaa :)

#15 (permalink)   iTrader 
Alt 2003-12-25, 21:55
Junior Member

sen bir doktora görün arkadaşım.hemide acilen.sakın geciktirme haa :)
valla kronikleşir sonra tedavide olamazsın :)sen bu kadar agresifsen ve birden kendinden geçiyorsan senden bişi çıkmaz.burdan git başka bi foruma.oradada reklamını yap.sen napıyon denirse onlarada laf yetiştir.laf yetiştirirken gene reklamını yap.senin iş hayatın böle geçer.senin seviyene inemeyeceğim.kusura bakma.

#16 (permalink)   iTrader 
Alt 2003-12-25, 22:23
Junior Member

Bu kadar olur bu kadar ;) Bence sende biraz internet hakkında bilgi sahibi ol.Bu tarz işler yaparak kendini üst seviyelere cıkaramazsın.Benim seviyeme gelemezsin gelmen için 1 ton ekmek yemen gerekli zATEN.Evet Doktora gözükmesi gereken biri varsa o da sen.Git güzelce de Anlamada zorluklara yasıyorum.Kapasitem almıyo falan de.İstersen Doktor arkdaslarımız var yardımcı olurlar.Bizim işim burda reklam değil .Bilgi ve bilgilendirmek.

Yoksa sitemize ve sitelerimize Dunyanın her yerinden girişler oluyo..

Büyüde gel Cocuk Büyüde gel ;))

Çalış azim et seninde olur.

#17 (permalink)   iTrader 
Alt 2003-12-25, 22:34
Member

Tecrübe Puanı: 4
burak is an unknown quantity at this point

MeTeHaN83 ve RaLLy_Live, bu forumu okuyan biri olarak benim gozumde ikinizde farksizsiniz, cunku ikinizde foruma yazmayi bilmiyorsunuz.
Forumdaki seviyenizi dusurerek sadece kendinize zarar veriyorsunuz.

#18 (permalink)   iTrader 
Alt 2003-12-25, 22:35
Junior Member

Sen ne kadar zavallı bir yaratıksın yaa.profesyonel geçinen adama bak.seviyesiz, ağzı bozuk, ne yaptığını bilmeyen, hala açmış olduğu ve kapatılan 10 topiğe açıklama getiremeyen,zavallı biri.. git sahibine sana bi kuduz aşısı yaptırsın.kulubene dön.rahatça uyu.kendini bu kadar fazla germe yaw.sende çok çalışıyon.mesain gece 12 lere kadar uzamış bakıyorum.

#19 (permalink)   iTrader 
Alt 2003-12-25, 22:45
Junior Member

E kolay değil yeri gelir sabahlanır.İş hayatı bu.Burak sana hak veriyorum.Ancak bazı kendini bilmez kişiler Tarafımıza ağzı bozuk dediği halde asıl bozukluğu ve Acılan Topic in farklı bir anlam tasımasına sebebiyet vermiştir.

Biz sadece bu acılan topic hakkında fikir beklerken bu gibi kişiler baskalarına laf atarak kendilerini ön plana cıkarmaya calıssalarda Bu işi gercek anlamda yapan kişilere iletmek istediğimiz mesaj ulasmıstır.

Baskalarını tarafında konunun yon edğiştirmesinden dolayı Ziyaretci arkdaslarımız kusura bakmasınlar.Bu gibi arkdaslar sadece oraya buraya laf yetistirerek.Gördün mü bak rally_live a lafı soktum gibi dusuncelre kapılsalarda yanılıyorlar. Amatör ruh her zaman amatör olur ve işi kaliteli yapan kişileri kıskandıkları için bu tarz satasmalar olur.Daha öncede belirttiğimiz gibi biz toplistleri karalamıyoruz sadece Reklam anlayısı bize ters geldi.OLAY budur.

Bizi bilen yaptığımız işleri bilir ve her konuda herkese elimizden geldiği kadarıyla yardım ediyoruz.

#20 (permalink)   iTrader 
Alt 2003-12-25, 22:52
tr.st - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
nerd

Tecrübe Puanı: 8
iTrader: %100/10
tr.st has a spectacular aura abouttr.st has a spectacular aura abouttr.st has a spectacular aura about

Rally sizler internete çok siteler kazandırmış bir gruptan çıktınız. Türkticaret.net kadrosundan gelen senin böyle bir seviyeye inebileceğini düşünemezdim. ve işin ilginç yanı senden daha küçük biriyle ağız dalaşı yapıyosun.

Seçenekler
Stil

Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 09:19 .