![]() |
|
|||
|
Arama Motorlarının bir esprisi kalmadı artık.
Parayı verirsen üste çıkarsın. Bu kadar basit. Eskidendi o " meta tag " olayları. Baksanıza, yüzlerce " link sitesi " açıldı. Onu bırakın birde şu olayı başlattılar " 10 milyon ödeyin, anasayfada gösterelim, 20 milyon verin baştacı yapalım " hesabı... Site içeriği kaliteli ise, en iyi reklam yine kendi yaptığındır. Bol şans. |
|
|||
|
Bu konuda oguza katiliyorum dogru söylüyor.Uygun meta tag ve title yazilimiyla google da her site üst siralara cikabilir.Ama arama motorlari hakkinda daha genis bilgi edinmek ayrinti ve trikleri ögrenmek isterseniz Arama motoru Taktikleri kitabina bakiniz hersey ayritili yaziyor.
http://www.surucubul.net/modules.php...69&ttitle= |
|
|||
|
google.com a yaklaşık 4 gün önce başvurdum ve 2 gün önce başvurum değerlendirilmiş ve google a eklenmiş. (bunu tahmini söylüyorum daha önce eklenmiş de olabilir.)
daha yeni kaydolmuş bir site olmasına rağmen sitenin ana içeriği olan "tv capture resimler" diye arattığımda en üst sırada sitem gözüküyor. bundan iyisi can sağlığı.
|
GOOGLE PAGERANK SİSTEMİNE GÖRE SIRALAR ! ANCAK PARAYI VEREREK İLK SIRADA ÇIKMA OLAYIDA VAR
SayfaDeğeri(PageRank), sitenin doğal demokratik yapısına ve link içeriğine uygun olarak sitenin değerinin bir göstergesidir. Aslında Google, bir linki A sayfasında B sayfasına, B sayfası için A sayfasını kullanark bağlar. Fakat Google aynı zamanda sayfanın hakkının yenmemesi için bazı içerik analizleri de yaar. Kendisini "önemli" yapan oylar alan bir site önem sıralamasında diğer sitelerin üzerine çıkacaktır. Önemli, yüksek kalitesi olan siteler, Google'ın her arama yapıldığında hatırladığı, daha yüksek PageRank'a (Sayfa Sıralaması) sahip olurlar. Tabiki, önemli sayfalar eğer aradığınız sorgu ile uyuşmuyorsa size birşey ifade etmezler. Bu sebeble, Google aramalarınızda hem önemli hemde konu ile ilgili sayfaları bulmak için PageRank'i karmaşık bir metin uyuşma tekniği ile birleştirir. Google aradığınız terim'in kaç defa sayfada görüntülendiğininde ilerisine gidip o sayfanın içeriğini tüm yönleri ile inceleyip (ve o sayfaya link veren sitelerin içeriğini) sizin sorgunuza iyi bir sonuçmu diye karar verir. |
|
|||
|
google toolbarı kur.Pagerank seviyesi yüksek siteleride bul.neyap ne et onların sana link vermesini sağla.pagerank seviyesi üç ve yukarı olan sitelerden sana ziyaretçi gelecek.senin pagerank seviyen hızla yükselecek.olay bu.bunuda bilmeyen kaldımı yaw...
|
|
|||
|
oğuzkaganaslan haklı.googlede para verip sponsor bağlantı alırsın.yani örnek olarak ikinci el oto aratıldığı zaman zıt diye siten çıkar.hemde farklı renkte.ben burdayım diye sırıtır.
|
|
|||
|
Alıntı:
saflık mı bilmiyorum ama google dan günde yaklaşık 60 hit alıyorum 2,5 gündür.
| Stil | |
|
|