Webmaster Forumu

Geri git   Webmaster Forumu > Webmaster Kaynak Eğitim Tanıtım Hizmet > Webmaster Genel Konular

Webmaster Genel Konular Webmaster Genel Konular

LinkBack Seçenekler Stil
  #31 (permalink)   iTrader 
Alt 2003-12-23, 00:26
Junior Member

Tecrübe Puanı: 0
iTrader: %0/0
zipNetwork is an unknown quantity at this point

Ya oğuz yap görelim tribine girmme. biz yaptık yapıcağımızı internette megalomanlık yapma dönemlerini çoktan geçtik. 5 page rank yaptında adamlar neye göre değerlendirio bi fikrin warmı doğru meta tag wermiş fazla siteye linkini koydurtmuşsun. Hit getirme işini çözmüşsün ama site yapma işini henüz çözememişsin. site komple çalıntı. oguzkaganaslan diye bi domain olabilirmi ya... Benim bok atma gibi bi durumum yoktu. Yani siteyi ilk gördüğümdede bi siteye iyi hit sağlamış helal olsun demiştimde böbürlenmek kesinlikle yersiz. sertach.com u eskiler hatırlar. Sertach. com donemin en saglam hit saglayan sitelerindendi basit ve anlamsızdı biraz ama adam çekicek yine bişiler wardı. Aynı senin gibi ben kimim köşesi cart curt saçmalıklar wardı. Nooldu zamanla yalan oldu. Ben daha internette ismimi söylediğimi hatırlamam webmasterlık farklı bi olaydır sanal bi hizmet werirsin sanal kalmanı gerektirir. Biraz daha mütevazi olmanı öneririm. forum a yazı yazmayı bile düşünmüodum ama çöplük olarak nitelendirdiğim bu tarz siteler çok fazla arttı. Ve bu tarz bi sitenin sahibinin bu kadar mütevazi fakiri olması beni üzdü...
Eleştirlere kulak tıkamayıp. kendini geliştirmeni öneririm. Başarılar.

oguzkaganaslan.com whois
Record Created on 20-Apr-2002.

20 nisan 2002 de reg lenen bi siteye

www.OguzKaganAslan.com v2.1 © 1997-2003
gibi bişi yazmanıda kınıyorum.

#32 (permalink)   iTrader 
Alt 2003-12-23, 11:17
Junior Member

MeTeHaN83 is an unknown quantity at this point

oğuz beni acımasızca eleştirin diyor ama eleştirileri olgunlukla karşılamayı bırak hemen karşı atağa geçip imalı laflar bilem ediyor :) bence oğuza dokunmayan yılan bin yaşasın.oğuz burada herşeyi bilen adam konumunda olacak,herkes ondan bişiler öğrenecek.oğuz ise milleti yanlış yönlendirecek,onlarla dalga geçecek,eğlenecek gülecek.ama oğuza herkes saygı duyacak.varmı böle bişi ya :)
aşağıdaki topiklere göz atarsanız ne demek istediğimi anlarsınız.

http://forum.iyi.net/viewtopic.php?p...ghlight=#55122
http://forum.iyi.net/viewtopic.php?p...ghlight=#54987
http://forum.iyi.net/viewtopic.php?p...ghlight=#55184
http://forum.iyi.net/viewtopic.php?p=55499#55499

#33 (permalink)   iTrader 
Alt 2003-12-23, 14:42
Junior Member

turk40com is an unknown quantity at this point

Yanlış anlaşılma olmasın ama, arkadaslar bu konu çok uzadı. Oğuz yada ferhat serhat mehmet, her kim ise, hakında eleştiri yapılmıştır. O da iyi-kötü kabul etmiş yada cevap vermiştir.
Bu konuyu kapatsak fena olmaz. tartışacak çok daha anlamlı şeyler var.
Bol Şans

#34 (permalink)   iTrader 
Alt 2003-12-23, 21:42
OguzKaganAslan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Member

Tecrübe Puanı: 5
OguzKaganAslan is an unknown quantity at this point

ben türkiyedeki en iğrenç webmasterım... hiçbişeyden anlamam ... sitem de dandik... :)))

siz harika insanlar eleştirmeye devam edin... ehuehueheu... en buyuk sertach başka buyuk yok... ehuhuehu...

arkadaşlar siz her konuyu herkesten daha iyi biliyosunuz... tebrik ediyorum... bi kitap yazın yav okuyup bilgileneyim cahil kaldım bu internet konusunda... meğersem hiçbişey bilmiyomuşum haberim yokmuş... :)

#35 (permalink)   iTrader 
Alt 2003-12-23, 22:53
Junior Member

hekimce is an unknown quantity at this point

ZipNetwork,
Tamamı güzel bir yazı (en azından büyük çoğunluğu), ancak aşağıdaki sözüne takıldım:
------
Ben daha internette ismimi söylediğimi hatırlamam webmasterlık farklı bi olaydır sanal bi hizmet werirsin sanal kalmanı gerektirir.
------
biz de yaklasik 3 yildir internet sayfasiyla ugrasiyoruz ve tamamen sanalız (en azindan isim vs kullanmiyoruz), ancak sanki web sayfalarinin yonetici veya sahiplerinin isimleri web sitelerinde yer alsa ziyaretçiler açisindan daha guven verici olur gibi geliyor bana.

#36 (permalink)   iTrader 
Alt 2003-12-23, 23:36
Junior Member

zipNetwork is an unknown quantity at this point

Hekimce: Kesinlikle haklısın, bu destek hatlarını aradığında iyi günler ben " buyum " diye açılmasının insanda güven sağlaması gibidir. Fakat internet sitelerinde yalnızca destek bölümlerinde kullanılması gerekir. Onun ötesi bence saçma kaçıyor.

Seçenekler
Stil