![]() |
|
|||
|
oğuz bu konularda bilgili konuşunca sitesini inceledim,sitesine girenlerin büyük çoğunluğu googleden.yani mazallah beyaz önlüklüler gibi googlede bir greve gitse(hani oldu say) oguzu hiç bir toplistte göremezsiniz.ben böyle bir oranı ilk defa görüyorum.yedide bire düşer hiti.günde üçbinbeşyüzlük hiti olur en fazla günde beşyüz.ikinci gün 200e düşer,üçüncü gün unutulur gider.tabi bu durum webmasteriçin
çok kötü.yani oguzun siteye bir gelen birdaha gelmemeye tövbe ediyor. ancak patır patır kazara googleden düşüyorlar.belki resmini gören kaçıyodur :) ondan profesyonel yardım alın bence.tabi tüm bildiklerini anlatırmı bilmem ama o anlatmazsa ben çok güzel tüyolar veririm size. |
|
|||
|
oğuz sırlarını bizimle paylaşsana hakikaten.
bir iki kere google dan alakasız sitelere düşmüştüm. adam bi sayfa yapmış. içerik denen bişey yok. sadece anahtar kelimeleri yüzlerce kez dönüşümlü olarak tekrarlamış. toplistte de en üstte gözüküyodu. böyle şeyler mi yapıyosun acaba?
|
bu arada şunu da eklemem lazım ki google dan günde 60 hit alıyorsam bu 60 kişiden en azından 30 u siteyi bookmark yapıyorduk. bookmark yapmak ister misiniz vs. gibi bir dialog box çıkaracak kadar da amatör değilim. yani sözün özü: gelen user ne için gelmişse, onu buluyor. hatta fazlasını. varsa bu işi benden daha kaliteli yapan. çıksın söylesin. bu işi ücretli yapan onlarca siteden daha kaliteli yaptığım konusunda iddialıyım. sanatçı değilim :)
|
www.aramamotorubilgi.com adresinde arama motorları ile ilgili birli bulabilirsiniz, makale kısmı özellikle çok yararlı.
|
|
|||
|
Arkadaşlar Google Tap mantığını anlarsanız olayı çözersiniz. Dinamik siteler için Söylüyorum Google Tap yükleyin veya Kendi Google Tapınızı Kendiniz Yapın
Google toolbarı indirip sitenizin reytingine bakabilirsiniz. Benim sitem 0/10 dan başladı ve 1 ay içerisinde 2/10 a çıktı Ntvmsnbc ye verilen reyting 4/10-5/10 Dikkatinizi çekerim Google Tap ayrıntıları için bir yazı yazıyorum onu bitirince duyururum http://www.e-kumar.net te yayınlanacaktır.Bir de Çapraz Link sistemi Çok işe Yarar Birbirimiz sitelerine girip kendi url lerimizi bırakırsak veya link takası yaparsak sitelerimizin google daki sıralaması üst katlara çıkar bu kesin ve bilinen bir google mantığıdır. ilgilenenler nukecops.com da okuyabilirler. En kolayı link değişimidir gelin link takası yapalım.. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|