![]() |
|
|||||||
| Webmaster Genel Konular Webmaster Genel Konular |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Dün al sat bölümünde kullanmadigim lisansli phparcade script ve oyunlari bir kisiye verebilecegimi söylemistim.3-4 Arkadasta oyunlara talip oldu ve ücretsiz veriyorum o kisilere.Ancak hemenpaylas.com ve rapidshare.de ye 100 er MB olarak böldügüm dosyalari yüklemeye calistigimda %55 yükleme oldugunde hep hata verdi ve upload sona erdi,dün geceden beri ugrasiyorum.Sadece 4 kisinin download etmesine izin verecek ve bu kadar alani olan bir webmaster varsa cok iyi olur ,söz verdigim arkadaslara mahcup duruma düsmek üzereyim,yardimlarinizi bekliyorum.
|
|
|||
|
freewebdot bildiğim kadarıyla 3gb alanı beleş veriyor elinde boş domain varsa oraya yönlendirip kullanabilirsin...
(sağ elle sol kulağı kaşımak gibi oldu ama öneri işte..) veya sıkıştırma programlarıyla dosyaları bölüp atabilirsin... |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|