Alıntı:
|
culpable´isimli üyeden Alıntı
yazdigin mer mesajda bu var
50$ verin sunu soyleyeyim
50ytl verin sunu kayit edeyim
ve bu yapacak olduklarinda zimtirik seyler yani 50ytl sana verip arama motorlarina siteyi kaydettirmek yerine 5-10 dakika kendim ugrasir eklerim urlleri
Su yazdiginda sacma urlyi kendim ekledim ama daha sonra ucretli programdan ekledim googledan gelen hitim artti (tam bir sacmalik)
Yakinda mesajlarini su sekilde yazacaksin herhalde
Baslik yazip mesaj yazmiycaksin
ve basligada aynen su sekilde 50 ytl verim mesajimin devamini yazayim (bence iyinette degil kumda oyna )
|
Arkadaım ben 50 ytl ye sitenizi 140 adet iyi arama motoruna kaydediyorum.
İşine gelirse yaptır işine gelmezse yaptırma.
Ayrıca siteni kaydettikten sonra ,hitinin artttığını ,ve detaylı istatistiklerinde ,ziyaretçilerin hangi siteden geldiklerini göreceksin.Bu referrer siteler arsında benim kaydettiğim arama motorlarından hit geldiğinide göreceksin.(daha önce görmediğin ve hit gelmeyen arama motorları)
umarım açıklamam yeterli olmuştur.bilmediğin ve erişemediğin şeyleri karalamayı artık bırak.
ben bu işi iyi biliyorum diyorsanda ozaman arkadaşların sorusunu cevapla , birde kendim yaparım demişsin.bize bir arama motorlarının listesini verde bizde kendimiz yapalım.
Bu arada konunun en başına bakarsan ,bu işi ücretsiz yapan yerin adresinide verdim.
Eğer para vermek istenmiyorsan ordan da kayıt yapabilirsin.