![]() |
|
|||||||
| Webmaster Genel Konular Webmaster Genel Konular |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Merhaba ..
9 Ay Once Kurmus Oldugum 2 Tane Ingilizce Icerikli Sitem War..1 Si Adult Icerikli Bir Site 1.985 Adet Movie Mevcut..Digeri Ise RapidShare Tarzinda Link Kisaltmak Icin Kullanilan Site.Icerisinde 17.500 Den Fazla Link Mevcut.. Maglum Hayat Sartlari Is Guc vs .Satmak Zorunda Kaldim.. *Toplam Aylik Ortalama Hitleri 800-900K Yabanci Hitten Olusuyor *Reklamlara Tiklama Orani 1/10 *GoogleAdsenseden Banli Degil *Sitenin Daha Iyi Indexlenmesini Saglamak Amaciyla Her 2 Sitede Otm. Crawlpage Mevcut *Aylik Gelir Olarak 2k Usd Civari Bir Gelir Elde Ediyorum.. *Googledan 21.400 Sayfa Indexli Ne Kadar Bir Fiyat Wermem Mantikli Olur Sizce ? Birde Alici Bulmak Icin Nerelere Yonelmeliyim..Yardimci Olursaniz Minnettar Kalirim |
|
||||
|
i.s.a.q, her insanın hayattan beklentisi, karşılaştığı güçlükler farklıdır. acil paraya ihtiyacı olabilir arkadaşın, konumuz senin sorun değil sanırım.
M.CoRLeOnE: Geveze.at'e özel mesaj at istersen o bu işlerden anlıyor. sedo'da rahatça satabilirsin bence websitelerini.
|
i.s.a.q Farkli Bakis Acilari Hayatimizi Zenginlestirir..
![]() Degisik Bir Yonden Bakmisiniz.. Satma Nedenim Yakinda Ameliyat ( 3-4 Ay Isimden Ayri Kalacagim Icin ) Olmamdan Kaynaklanmakta..Trdeki Hayat Sartlari Malum Heleki Aileme Fazla Yuk Olmamak Icin Satmayi Planliyorum.. Umarim Satabilirim..Onerileriniz Icin Tesekkur Ederim.. Geveze.At Nickli Arkadasa Pm Atiyorum Tesekkurler Ploop. |
|
||||
|
M.CoRLeOnE aslında pek satmanı istemem. seçenek olarak bankadan kredi alıp, site gelirlerinle bu krediyi ödemeyi düşündün mü? bu arada geçmiş olsun.
not: i.s.a.q anlayışın için teşekkürler.
|
Öncelikle gecmis olsun,
ÖM atmadan ben buraya yazayim. Öncelikle sorun olmayacaksa sitelerinin ismini belirtir misin? Bunun haricinde, sitelerini sedo da show case e koyarsan cok kisa zamanda satilacagindan emin olabilirsin. Ayrica parking e cekersen 3-4 ayligina muaazam bir parada alirsin. |
|
|||
|
Oncelikle Gecmis Olsun Dilekleriniz Icin Tesekkur Ederim.
Geveze.at Bilgileri OM Yoluyla Iletiyorum.. Internet Pek Guvenilir Bir Arac Olarak Gozukmuyor Ploop. Ya Birisi Sirf Cekememezlilik Olsun Diye Sitedeki Reklamlara 10-15 Kere Basip Adsense Olsun Adbrite Olsun Giderse..TR iNternetinde Olmayan Seyler Degil Bunlar..Herkez Sizin Gibi Dusunmuyor Kalitesiz Insan Cok..Iste Bu Yuzden Ters Giden BirSeylerin Olabilme Ihtimali Yuzunden Iyice Zor Durumda Kalabilirim Dusuncesi Var..Heleki 3-4 Ay Benim Icin Uzun Bir Zaman Dilimi.. Benim Icin Para Site Hit vs Hepsi Tekrar Kazanilir..Bunu En Az Riskle Atlatmak Istiyorum.. Saygilarimla.. |
|
||||
|
o zaman Geveze.at'ın dediği gibi sedo'yu iyi kullan. param olsa düşünmeden alırdım, aylık 2000$ az bir rakam değil. benim gibi düşünen ve parası olan onlarca kişi vardır kesin
| Stil | |
|
|