![]() |
|
|||
|
yonetim panelinden kredi karti bilgilerinizi degistirmeniz gerekiyor sanirim. denediniz mi
|
kontrol paneline hiç bir biçimde ulaşamıyordum. sadece mailime bakabiliyordum. şimdi yeni bi hesap açtım ve domaini tekrar aldım.
ayrıca bir soru daha. aldığım domain bir şirkete ait. bi sorun çıkarmı acaba? isteyen olursa ö.m ile domain ismini söyleyebilirim
|
Sorun kredi bilgilerinin değiştirilmesi gibi birşey değil çok büyük olasılıkla..
Domain boşa düşmüş derken, - Domain sadece panelinden mi silindi? yoksa - Domain kaydı tamamen mi silindi? (şuanda başka bir kişinin kaydına açık) Bu konuya bir bak istersen, eğer derdine çare olmazsa alternatif birşeyler buluruz. |
|
||||
|
Domaini 1 yıllığına almıştım. 2 gün sonra kontrol paneline ulaşamadım. ve whois bilgilerine baktım sitenin. site kayıtlı değil diyordu. bende yeni bir hesap açtım. bu sefer başka bi kredi kartı kullanarak aldım. iLk başta şirket ismi olduğu için aldılar diye düşünmüştüm. sonra kredi kartından diye düşündüm. şimdi bi problem yok. inş. olmaz 1 gün geçti
|
O zaman anlaşılıyor ki problem karttan değil.
Eğer kartın limiti yeterli ve yurtdışı internet alışverişine de açıksa hiçbir sorun olmaması lazım. Domain adının şirkete ait olduğunu söylemiştin, tanınmış bir firma ise telif haklarından ötürü Yahoo siliyor olabilir. Başka bir firmadan kayıt etmeyi deneyebilirsin diyeceğim ama başkası aldıysa o zaman bir bardak su içmekten başka şansın kalmamış.. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|