Webmaster Forumu

Geri git   Webmaster Forumu > Webmaster Kaynak Eğitim Tanıtım Hizmet > Webmaster Genel Konular

Webmaster Genel Konular Webmaster Genel Konular

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)   iTrader 
Alt 2006-03-10, 22:22
ReferXchange - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Gold Member

Tecrübe Puanı: 0
iTrader: %0/0
ReferXchange is on a distinguished road
Standart Ne Yapmalı ?

Buradaki bir çok webmaster'ın düşündüğü bir konu olduğunu biliyorum, ancak hem fikir almak hem de herkesin faydalanmasını sağlamak üzere sormak istedim.

- Harcayabileceğim belirli bir bütçem var. Sormayın lütfen ne kadar olduğunu, piyangodan para da çıkmadı bi sponsoru da dolandırmış değilim. Sadece 3-4 iyi projeye ihtiyacım var ve bunun için kaynak buldum ve değerlendirmek istiyorum.
- Ücretli, ücretsiz, kişisel olarak yazılmış scriptler html sayfalar vs. olabilir.
- SEO olayları konusunda başarılı olmasını tercih ederim.
- Domain satın almak istemiyorum, Genelde alakasız domainlere çok genel içerik kurulmuş oluyor ve bunu istemem.
- Öncelikle yabancı dilde (tercihen ingilizce) site ya da içeriğe ihtiyacım var.
- Sistemin kendi kendine işlemesini ve yönetiminin kolay olmasını istiyorum. Hile çekiciliği yüksek ise hile korumasının da iyi olmasını bekliyorum.
- İndexlendiğinde olabildiğince fazla sayıda sayfasının olmasını ve TELİF sorunu olmamasını istiyorum.
- Herkesin elinde olan şeyler bende de var bu nedenle önermeyiniz.
- Ortağa ihtiyacım yok ortağım var.

-Herkesi ilgilendirecek şeyleri bu mesajı yanıtlayarak belirtirseniz herkes faydalanmış olur. Benim için bir teklif yapmak isterseniz lütfen ÖZEL MESAJ ile iletin bana.

İmkanı olmadığı için gerçekleştiremediğinden ya da sırf beni sevdiği için özel mesaj ile bana projeleri konusunda bilgi vermek isteyen olursa teşekkür ederim şimdiden. Ama özellikle maddi karşılığını ödeyerek 3-4 adet Trafik vaadedici projeye girmek istiyorum.

Biliyorum ki bu tür mesajlar attığımda birden milletin malı kıymetleniyor ve çok az şey satın alabiliyorum. son mesajdan sonra 11 domain ve 4 kurulu site aldım birisi dışında çok büyük bir fayda sağlayamadım henüz. İnşallah satacak bir şeyleri olan vardır...

YAV BANA BİR ŞEYLER SATIN LÜTFEN.

Saygılar

#2 (permalink)   iTrader 
Alt 2006-03-11, 01:13
caper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Member

Tecrübe Puanı: 3
caper is on a distinguished road

İnsanlar bir şey satmak istese diğer bir kaç konundan da sana iletişime geçebilirler sanırım. Neden aynı konuyu bir kaç defa açıyorsun.

#3 (permalink)   iTrader 
Alt 2006-03-11, 01:52
ZIPPKIN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Gold Member

Tecrübe Puanı: 4
iTrader: %100/2
ZIPPKIN is on a distinguished road

evet olayı farklı girmişsin ama sonu farklı gelmiş, doğaldır tabi, bu aralar gördüğüm kadarıyla aklın projelerinde. kolay gelsin.

#4 (permalink)   iTrader 
Alt 2006-03-11, 06:07
yoktur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Gold Member

yoktur is an unknown quantity at this point

Hitlist gerek mi?
Orjinal tasarımı+scripti+domain+pagerankıda var. Yapmayı düşündüğüm bir projem vardı ama vakitsizlik yüzünden hayata geçiremiyorum.
Full google optimizeli.

#5 (permalink)   iTrader 
Alt 2006-03-11, 07:42
Gold Member

birileri beni bozsun diye değil emin ol.

(daha önceki mesajlarımdan farklı bir şeyler yazdığı biliyorum ve mesaj atmamın faydası da oldu emin ol! )

saygılar

Alıntı:
caper´isimli üyeden Alıntı
İnsanlar bir şey satmak istese diğer bir kaç konundan da sana iletişime geçebilirler sanırım. Neden aynı konuyu bir kaç defa açıyorsun.

#6 (permalink)   iTrader 
Alt 2006-03-11, 07:43
Gold Member

memnun olurum.
pm alayım

Alıntı:
yoktur´isimli üyeden Alıntı
Hitlist gerek mi?
Orjinal tasarımı+scripti+domain+pagerankıda var. Yapmayı düşündüğüm bir projem vardı ama vakitsizlik yüzünden hayata geçiremiyorum.
Full google optimizeli.

Seçenekler
Stil