![]() |
|
|||||||
| Webmaster Genel Konular Webmaster Genel Konular |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Alıntı:
|
Bende şunu ekliyeyim ; HighVoltage'ında dedigi gibi şuanda ilgi çeken birşeyi yapmaya çalışırsan 3 gün sonra elinde kalır.
Öncelikle Parayı ve Hiti geri planda bırakarak kaliteli bir iş çıkınca hit zaten geliyor. Saygılar |
|
|||
|
bence zevten cok rekabet gücünüzü degerlendirin...Mesala ben tasarım sitesi yaptım cünkü cok güclüyüm bu konuda free flash templateler(normalde 60 dolar eder) yaptım sitelerde duyurdum şimdi günlük ziyaretcim 5 bin..Sizde rekabet edeceginiz yeteneklerinizi kullanın....
|
|
||||
|
amacın ne olduğu da çok önemli. Adsenseten para kazanılması düşünülüyorsa elbette İngilizce site ve arama motorları dışındaki hit kaynakları kullanılabilir kısa sürede yüksek gelir için.
ama uzun soluklu,az kazandıran ama uzun ömürlü web sitesi için -eğer İngilizce siteyi Türkçe kadar rahat hazırlayamıyorsan- TÜrkçe web sitesini tercih ederdim ben olsam.Geliştirmesi,güncellemesi kolay olsun diye.
|
yazdığından anladığım kadarı ile ,hem türkçe hem ingilizce site yapabiliyorsan, aynı siteyi hem türkçe hem ingilizce yap.
index sayfanada yazacağın kod ile , yabanci dilde ayarli browserdan gelen kisileri ingilizceye, türkçe browser ile gelen kişileritürkçe siteye yönlendirirsin. yani 1 sitede 2 iş yapmış olursun. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|