![]() |
|
|||||||
| Webmaster Genel Konular Webmaster Genel Konular |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Çoğu site telekom tarafından kapatıldı.Yalnız dikkat ederseniz kapatılan bütün siteler Türkiye'deki Sunucularda barınıyordu.Ya Amerikada'ki sunucular..Onlar kapatılmıyor fakat Türkiye'dekiler kapatılıyor.Benim mp3 sitemin sunucusu Amerika'da barınıyor.Müyap tan daha mail bile gelmedi.Telekomun yaptığı bu saçma şeyi düzeltmek bizlere düşer.Çünkü böyle birşey nasıl olduysa telekomun aklına bu siteleri kapatmak nasıl birşekilde geldiyse bunu düzeltmemiz gerekir.Bu gidişle TÜRK WEB SİTESİ KALMAZ!!!!
Alıntı değildir hepsini kendim yazdım |
|
|||
|
Mail gelirse zaten uyari maili gelir müyapdan,uyarmakta zorunda degil,direk hosting firmanla iletisime gecebilirler,aslinda bunlarin hic birisine gerek yok ,Türkiye deki kullanicilarin ulasamamasi icin sitenin ip ine bir ban cekerler olay biter.Müyap illegal mp3 konusunda son derece kararli görünüyor,önce koca baslari hallediyorlar,100-200 hitli siteler pek göz önünde olmadigindan o sitelerle ugrasacaklarini sanmiyorum simdilik.Senin mp3 sitenin hostunun USA da ya Tr de olmasi hic birseyi ifade etmez.
|
|
|||
|
Ne mutlu sana 100 sunucun var.Ama unutmaki herkezin ögrenecek cok seyi var,ögrenmenin siniri olmaz.3000 hitte bir mp3 sitesi icin cok fazla bir hit degil.Kisisel tartismaya cekiyorsun anlam veremedim.
sana kolay gelsin |
|
||||
|
Alıntı:
bence ondan ogrenecegin sey su INSAN gibi davranmasini ve yazmasini |
|
|||
|
Varya defalarca kendi yazimi okudum belki 10 belki 20 defa sana dokundurucu bir sey yanlislikla yazip yazmadigimi kendim kontrol ediyorum suan saat 6.30 ve senin tepkine sadece gülüyorum ayrica anlayisina.
|
|
||||
|
Konuyu tartışmaya çekmeyelim arkadaşlar.
Herkes kişisel fikrini yazsın, herkes yorumlara saygılı olsun ![]() kolay gelsin.
| Stil | |
|
|