![]() |
|
||||
|
İZİNDEN GİTMEKTEN ŞEREF DUYDUĞUMUZ PEYGAMBERİMİZE
BÜYÜK HAKARETLER EDEN KARİKATÜRLERİ YAYINLAYAN VE TEPKİLERE RAĞMEN GEREKENİ YAPMAYAN VE ÖZÜR DİLEMEYEN DANİMARKA'YI KINIYOR VE ÜRÜNLERİNE KARŞI BAŞLAYAN PROTESTO EYLEMİNİ DESTEKLİYORUZ!! http://www.ankebut.net adresinden bakabilirsiniz.. |
|
|||
|
2 deli kuyuya taş atmış, dünya yerinden oynadı. hemde hiç hoş olmayacak şekilde.
biraz daha sakin..mantıklı ve medeni düşünceler çerçevesinde bakmak lazım olaya. 2 şerefsizin oyunu yüzünden, konu medeniyetler çatışmasına dönmek üzeredir. lütfen dikkat edelim.. |
|
|||
|
WWW.KINIYORUZ.COM u aldım danımarka olayları ıcın ısteyen olursa beraber bırseyer yapabılırız.cok ses getirebilir.
****** Konu trextra tarafından (2006-02-07 Saat 15:38 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Eposta |
|
|||
|
la ya,savas cikacak nerdeyse : ) Bu saydiginiz firmalarin ne sucu varki,bir iki gerizekali provakatör gazetecinin galeyanina geliyoruz.Bizde sanki cok büyük bir deviz ya ambargo koyucaz nerdeyse
Kinder e ambarga koyucan cinder cukulatasi 100 ken 1000 oolucak,kazigi kendi kendimize atmasini cok seviyoruz yahu.Amerikan gazeteleride böyle yapsa hepten hapi yuttuk desenize microsoft kullanma,levis giyme,hip hop dinleme,böyle cözülecek mesele degil bunlar.
|
|
||||
|
Alıntı:
kimsenin galeyanına geldiğimiz yok, gerek de yok. Allaha şükür kendi aklımız bize yeter.Adamlar benim peygamberime, benim dinime hakaret edecek ben de tepki gösterince provakasyona kanmış olacağım öyle mi. 1000 değil isterse 10000 olsun kimse almayınca ne farkedecek.Daha biraz önce NTV de haberlerde gösterdi, şu ana kadar ki boykot ile 1,5 milyar dolara yaklaşmış Danimarkanın kaybı, böyle biraz daha devam etsin, görelim ne oluyor. Tutup da adamlara savaş ilan edecek halimiz yok ya, elimizden ne geliyorsa onu yaparız. Alıntı:
|
|
|||
|
Alıntı:
tepkımızı bır sekılde bellı etmeye etmeye bu durumlara dustuk.Savaş cıksın ıstemıyoruz tabıkı ama sessız kalıp herseye boyun egecek degılız.Dinimizle alay etmelerine eyvallah mı dıyecegız ? |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|