![]() |
|
|||||||
| Webmaster Genel Konular Webmaster Genel Konular |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
yaklaşık 8 ay sonra açılacak olan www.sosyaladalet.com 'un önhazırlıklarında ve sonraki aşamalarında istihdam edilmek üzere 2 editör 4 muhabir alınacaktır.
editörlerde aranan özellikler. 1) ankarada oturmak 2) büromun bulunduğu köroğlu caddesine tek vasıtayla gelebilecek mesafede oturmak 3) internetle aşina olmak 4) hızlı klavye kullanmak 5) entellektüel altyapısı olmak 6) sosyal adaletsizliğe daha önce çokça kafa yormuş olmak 7) tercihen iletişim fakültesi, siyasal bilimler veya sosyoloji bölümünden mezun olmak 8) şehrin varoşlarında bir süre ikamet etmiş olmak muhabirlerde aranan özellikler: 1) fotoğrafçılıkla hobi veya meslek olarak ilgilenmiş olmak 2) sosyal adaletsizliğe daha önce çokça kafa yormuş olmak 3) bir kişi ankarada, bir kişi istanbulda, bir kişi izmirde, bir kişi gezgin(gezgin olanın yol ve konaklama masrafları maaşından ayrı olarak karşılanacaktır) 4) bana hergün 50 tane orjinal fotoğraf göndermek. 5) Fotoğraflara sanatsal içerik katabilecek sanatsal vizyonu olmak muhabir ve editör maaşları 1000$+kdv ilgilenenler: isyankar@isyankarerkek.com mail adresine cv gönderebilirler. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|