![]() |
|
|||
|
--------------------------------------------------------------------------------
Evet gördüğüm kadarıyla yeterince atıp tutmuşsunuz ; Söz sırası bizde Tikkychat.com Yönetimi olarak.. Serkan bektaş isimli ız Sponsorumuza gitmiş ileri geri konuşmuş Elinde herhangi bir ıspatı olmadığı için hiçkimse tarafından kâale alınmayacaktır bizde dahil. Yarından sonra Forum'a tasarımın Noter tasdiğini tarattırır atarız O da sorun değil.Fakat nasıl olurda Başka tasarımları Editleyip Çalan Serkan bektaş İsimli ız bukadar ağır itham larda bulunur tarafımıza www.iddaaspor.com ==> Serkan bektaş'a ait www.iddaa.com 'dan farkını söylerseniz sevinirim. Hiçbir kişi suçu kanıtlanmadığı sürece Suçlu kefesine konulamaz yarından sonra Noter tasdiğinle tekrardan sizlerin arasında olacağız ozaman biz ıspatladığımızda Burada O şahısı görmek istemiyoruz Saygılarımızla .:: TikkyChat.com Yönetimi ::. |
|
|||
|
Furkan_ed ;
Kim olarak Sorarsınız ? Bu ülkede adalet var.Varsa problemi olan şikayette bulunur gerekeni adli makamlar halleder.Konu saygı sevgi çerçevesini aşmadığı sürece Tartışılmasını istiyorum Mümkünse Mod arkadaşlar kilitlememesini rica ediyorum. |
|
||||
|
Evet www.iddaaspor.com da benim sitem. Tasarımının bana ait olduğuna dair bir yazı yok sayfada. Ve ayrıca iddaa.com sitesinin tüm iddaa sitelerine kaynak olduğunu söylemeye ihtiyaç olduğunu düşünmüyorum. Hayır, eğer ben senin siteni çalıp üstüne siteler çalsam, sitelerime leke atmanı anlayacağım da, kardeş burda hırsız ve haysiyet kurbanı olan sensin. Bu ne pişkinlik? Senin siteni çaldık şeklindeki loglarını notere tasdikletsem mi? Bir de siteyi ben yaptım gibisinden böbürlenişin burdaki insanlar sinirlendirebilir, tavsiyem bu yol seçme.
|
|
|||
|
.::Ati::. İsimli ;
Pişkinlik v.s konusu değil Noter tasdikli olmayan hiçbirşey de kimse hiçbir hak talep edemez editledim diyelim varmı ötesi ? Yarında tasarımı tasdikleticem Noter'de tanıdığım var.Ondan sonrada iddaa.com a sikayette bulunucam www.iddaaspor.com ve www.iddaa.com sitesi aynı tasarımdır çalıntı diye bakalım ozaman ne olucak neden O konuya değinmiyorsunuz ? Aynı mesele 2 sitede calıntı işte.. varmı ötesi ? |
|
|||
|
iyiyureklim isimli şahıs ettiğin küfürleri tek tek kendine iade ediyorum kötü söz sahibinindir.
Yarında o site Noter tasdiği alıcak ozaman görüşücez caldık varsa ötesi söyleyin ama o tasarımıda noter'e tasdikletmessem bende iyiyureklim gibi ****** olayım. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|