![]() |
|
|||||||
| Webmaster Genel Konular Webmaster Genel Konular |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Elbette.
Kendime adıma söyleyeyim,ben sitenin şeklini bile cetvelle çizip scanledim onlara.Sayfalarca açıklama yazdım (linkler mavi olacakd,iey bir cümleyi dahi yazdım yani) Yani adamların işini inanılmaz kolaylaştırdım.Hatta dedim ki yazıları HTML olarak yazayım,zaten hazırda var olan bir sitem var.Ordan yazıların HTML kodlarını çıkarırım siz gerekli yerlere kopyala yapıştır yaparsınız. Yani işlerini inanılmaz derecede kolaylaştırmak için herşeyi yaptım. Ama sonuç da böyle oldu maalesef. |
|
|||
|
selamlar
bEn freelance olarak webtasarımla ugrasıyorum. Calısma prensibim sitenin tasarımını müşteri ile cıkartmak ve belirlli aralıklarla müşteri ile görüşecek siteyi bitirmek. Bu şekilde bitirdigim siteler www.normmedikal.com www.asansordunyasi.com www.haberist.com www.sincanli.com www.gizmor.com.tr ve su anda devam etmekte olan bir kaç iş daha var elimde. Tasarım begenildikten sonra ön ödeme alıyorum. Sonra iş ne kadar sürecek 1 hafta max 1 ay süre veriyorum. Bu süre icinde belirli aralıklarla ödeme ve son taksiti iş bitiminde alıyorum. |
|
|||
|
Evet,özel mesaj kutum doldu.Birçek teklif gelmeye başladı.Aslında amacım ''tasarım yaptırmak istiyorum'' türü bir başlık açmak değildi.
''Param gitti,beni dolandırdılar'' türü bir başlık açmak hiç değildi. Foruma kaç aydır yazmıyorum.Ama son olaylardan sonra,bu büyük şirketler de böyle yaptıktan sonra açıkçası hiç umudum kalmamıştı. Ama foruma giriş yaptıktan sonra burda da kaliteli ve profesyonel webmasterların olduğunu hatırladım. Su anda elmasgüneş 'le ve ulaşabilirsem yoktur'la görüşeceğim. Sizlerin yaptıkları siteler de gerçekten çok güzel.İlerde sizinle de çalışabiliriz. Ama madem tekrar webmaster aramaya döndük,şimdilik elmasgunes veya yoktur'la çalışmayı tercih ederim,kabul ederlerse. Tekrar teklifler için teşekkürler. |
|
||||
|
Şu aralar günde 13 saat çalışıyorum.işler çok yogun.(dogalgaz)
Eger hazır scriptlerimizden isterseniz yardımcı olabiliriz. yonja 80630 mp3 scripti linksitesi (sayfa.com) hitlist (iyki.com zurzuvi.com toplist.forumtr.com gibi) sarki sözleri ( sarkisozleri.net sarki.gen.tr ) onlinesatış (populerpsikiyatri.com) habersitesi (olaygazete.co.uk canakkalehaber.com) şuan aklıma gelmeyen bir sürü scriptimiz var kendimizin yazıdıgı.istedigin modifiyeleri yapıp hemen verebiliriz.Bizim çalıştıgımız güvenilir yer olarak www.colornewmedia.com burayı öneririm. kadiköyde ofisleri git görüş yada msn dende iş yapabilirsin. Bizim çalışma şeklimiz bunlara tasarım yaptırıp, kodlarımızı içine gömmek |
|
|||
|
|
|
|||
|
Alıntı:
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |