![]() |
|
|||||||
| Webmaster Genel Konular Webmaster Genel Konular |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Kademe 1
http://www.eurodns.com/search/index.php Öncelıkle .be Uzantısında almak istedıgınız Domaınınızı bosluga yazıyorsunuz. Ben örnek Olarak ''Denemehesap'' adlı domaini almak isteyeceğim. Daha Sonra Search Butonuna basarak ılerlıyorsunuz. ![]() Daha sonra karşımıza Çıkan sayfadan yeşil renkte Eğer free yazıyorsa Domainimiz Boşta demektir.Hemen domainin yanındaki kutucuğa İşaretliyoruz Ve sayfayı en aşağıya çekiyoruz.. ![]() O bölümde Bulunan Add to cart butonuna Tıklıyoruz.Hemen altında yenı bır buton cıkıyor.Bunun adıda View cart.Onada tıklıyoruz.Ve diğer sayfaya geçiyoruz. ![]() Diğer sayfadan Proceed to domain information butonuna tıklıyoruz.ve ilerliyoruz. ![]() Şimdi Karşımıza Bılgılerımızı gırmemız gereken sayfa açılıyor.Bu sayfada turkce karakter kullanmadan bılgılerımızı gırıyoruz.ve Proceed to registion butonuna tıklayıp ılerlıyoruz.. ![]() Daha sonra açılan sayfada bır kac ıslem yapmamız gerekıyor. İlk olarak Create a new Server Profile Lınkıne tıklıyoruz vekarşımıza yenı bır ekran cıkıyor. ![]() karşımıza Ns lerı gırmemız gereken bolum Çıkıyor.O bölümden Ns lerımızı ve gırıs yaptıgımız ısmımızı gırıyoruz.Ve save modicifition dıyoruz. ![]() Daha sonra karşımıza Şöyle bir ekran cıkıyor Oradan Sağ bloktakı My Account bolumunden Default setting butonuna tıklıyoruz. ![]() Daha sonra karşımıza cıkan sayfada hiçbir değişiklik yapmadan Confirm Changes butonunu tıklıyoruz.Daha sonra Dns Profiles ı tıklıyoruz My account bolgesınden.artık ns ler bızım hesabımıza gore yonlenecek.ü ![]() İşlem tamamlanmıştır.Şimdi host panelımızden Domaınımızı Eklıyoruz.Ns ler aktıf olunca Kullanıyoruz. By HoBaa |
|
||||
|
eline saglik dostum www.cafeyurt.be aldim
|
Şimdi host panelımızden Domaınımızı Eklıyoruz
demissiniz nereye?nerede?
|
Alıntı:
Nasıl paralı domaın alıp host sıtkerıne panelden ekletıyosunuz.Buda öyle. gulsehri.com u nasıl yaptıysan bunuda oyle yapıcan. |
|
||||
|
ya bende yapamadım budan mı bir anormallik var yoksa bizdemi anlayamadım Ns. leri kendi hostuma yönlendirince bile hata mesajı veriyor...
| Stil | |
|
|