Webmaster Forumu

Geri git   Webmaster Forumu > Webmaster Genel > Webmaster Genel Konular

Webmaster Genel Konular Webmaster Genel Konular

Konu Kapatılmıştır

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)   eTicaret 
Alt 2005-12-17, 18:15
moderatör

Tecrübe Puanı: 5
eTicaret: %100/1
elmasgunes will become famous soon enoughelmasgunes will become famous soon enough
Standart Mehmetçik Destek Bekliyor !

Alıntı:
Malatyasporlu´isimli üyeden Alıntı
Önümüzde Kurban Bayramımız var bildiğiniz üzere yine bildiğiniz üzere Güneydoğu'da çatır çatır vuruşan,anamız babamız kardeşimiz rahat uyusun diye sınırda nöbet bekleyen birileri var. fazla değil birkaç günlüğüne destek vermek isterseniz buyrunuz; http://www.mehmetcik.org.tr/index.php?Page=Sayfa&No=71
Sitenize koyacağınız bannerlar ile Mehmetçik Vakfı'na destek verebilirsiniz.
http://www.mehmetcik.org.tr/index.php?Page=Sayfa&No=71

#2 (permalink)   eTicaret 
Alt 2005-12-17, 23:13
php12.com - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Junior Member

Tecrübe Puanı: 0
eTicaret: %0/0
php12.com is an unknown quantity at this point

Ben 3000 ytl çıkardım. Allah mehmetciğin yar ve yardımcısı olsun. Helal ve hoş olsun.

#3 (permalink)   eTicaret 
Alt 2005-12-17, 23:17
web - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
web web isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)
Junior Member

web is an unknown quantity at this point

Ben 5000 ytl cikardim. Allah mehmetcigin yar ve yardimcisi olsun. Helal ve hos olsun.

#4 (permalink)   eTicaret 
Alt 2005-12-17, 23:35
Gold Member

h4x0r is an unknown quantity at this point

Burası Siirt, terörün ilk çıktığı yer. Askerler canlarını hiçe sayarak nöbet bekliyorlar, görevden göreve çıkıyorlar eskortlama yapıyorlar trafik devriyesi atıyorlar. Daha birçok faaliyet yapıyorlar. Devletin devamlılığıiçin çaba sarfediyorlar. Gerçekten birşeyler yapıyorlar.Kendim bizzat içindeyim ve görüyorum. Misal görevden gelen timler 1 gün kalıp tekrar dağlara göreve pusuya çıkıyorlar.Hani askere çamur atanlar varya onlara hitaben yazdım.

Mehmetçik vakfına yardım önemli bir konu, bunu bende gündeme getirmeyi düşünüyordum. Bakalım bizden kaç çıkcak : )

#5 (permalink)   eTicaret 
Alt 2005-12-17, 23:53
php12.com - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Junior Member

php12.com is an unknown quantity at this point

Yalnız bu hassas devreden geçerken "burası siirt" başlangıcı hiç hoş olmamış sevgili kardeşim. Eğer ayırımcılığı biz yaparsak pkk nın ekmeğine yağ süreriz Soylu Türk ırkının önüne bir set koymuş oluruz. Nice siirtli babayiğitler vardır ki pkk ile savaşırken şehit düşmüştür. Siirtte vatan toprağıdır. Siirtten sanki zibambe gibi bahsetmen hiç hoş olmamış. Siirtli kardeşlerime saygı ve hürmetlerimi sunar. Pkkya lanet yağdırırım. Türk ırkının ordusu TSK'yada Allah'tan daha çok sabır, selamet ve güç vermesi içinde dua ederim. Dikkatli olalım. CIA'nın bizden davranmamızı istediği gibi davranmayalım. Tuzağa düşmeyelim. Kurduğumuz her cümleye özellikle bu dönemde daha çok dikkat edelim.

#6 (permalink)   eTicaret 
Alt 2005-12-17, 23:57
iyinet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Paylaşım için teşekkürler

Blog Entries: 2
Tecrübe Puanı: 3
eTicaret: %100/6
iyinet is just really niceiyinet is just really niceiyinet is just really niceiyinet is just really niceiyinet is just really nice

Alıntı:
php12.com´isimli üyeden Alıntı
Yalnız bu hassas devreden geçerken "burası siirt" başlangıcı hiç hoş olmamış sevgili kardeşim. Eğer ayırımcılığı biz yaparsak pkk nın ekmeğine yağ süreriz Soylu Türk ırkının önüne bir set koymuş oluruz. Nice siirtli babayiğitler vardır ki pkk ile savaşırken şehit düşmüştür. Siirtte vatan toprağıdır. Siirtten sanki zibambe gibi bahsetmen hiç hoş olmamış. Siirtli kardeşlerime saygı ve hürmetlerimi sunar. Pkkya lanet yağdırırım. Türk ırkının ordusu TSK'yada Allah'tan daha çok sabır, selamet ve güç vermesi içinde dua ederim. Dikkatli olalım. CIA'nın bizden davranmamızı istediği gibi davranmayalım. Tuzağa düşmeyelim. Kurduğumuz her cümleye özellikle bu dönemde daha çok dikkat edelim.
Forum kurallarina aykiri mesaj postaladigi icin php12.com forumdan uzaklastirilmistir.

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler
Stil