![]() |
|
|||||||
| Webmaster Genel Konular Webmaster Genel Konular |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
turkticaret netten zamanında domain almıştım. transferde etmedim suresi bitmeye yakında yeniler dururum. Simdi bir mail aldım. Detaylar aşağıda sanırım domain alan müşterilerine 50 ytl lik bedava google reklamı veriyolar inanamadımda. Boyle bir mail alan oldumu başka.Detaylar:
Değerli Müşterimiz, Bu mesajımızla, TURKTICARET.Net müşterisi olmanızın avantajını ve farklılığını size yaşatmaktan dolayı çok mutluyuz. Sizlere son gönderdiğimiz mesajımızda, Google ile Türkiye Pazarı için "Pazarlama Ortaklığı Anlaşması" yaptığımızı duyurmuştuk. Bu anlaşma çerçevesinde, TURKTICARET.Net'ten almış olduğunuz alan adlarını herhangi bir web hosting alma zorunluluğunuz olmadan, web sitenizi Google'da ücretsiz olarak tanıtma imkanını size sunuyoruz. Nasıl mı? Google'da arama yapıldığında arama sonuçları sayfası aşağıdaki şekilde görünmektedir. Sizin seçeceğiniz kelimelerle arama yapıldığında ise web siteniz, aşağıdaki görüntüde sağ alandaki tanıtım alanlarında görüntülenecektir. Web sitenizin Google'da yukarıdaki gibi ücretsiz olarak yer almasını istiyorsanız, lütfen hemen aşağıdaki linki tıklayarak başvurunuzu yapınız. https://www.turkticaret.net/misc/google/request.php Web siteniz için Google'da 50 YTL'lik reklam hakkını ÜCRETSİZ olarak size sunduğumuzdan dolayı, sitenize binlerce ziyaretçi ve potansiyel müşteri yaratacağımızdan dolayı çok mutluyuz. TURKTICARET.Net Müşterisi olduğunuz ve bizleri tercih ettiğiniz için sizlere TEŞEKKÜR EDERİZ. Daha bir çok ayrıcalığı birlikte yaşamak dileğiyle, Bakalım ben başvurdum detaylar mail adresinize yollanacak dedi henüz gelen giden bir mail yok bakalım ne olacak.
| Ömrümüzün son demi, Sonbaharı artık | Konu calisko tarafından (2005-12-17 Saat 14:49 ) değiştirilmiştir.. |
|
|||
|
Sanirim eskiden 50 ytl uzerinde hosting alanlara uygulanıyordu galiba artık tum musterilerine sağliyorlar.
calisko mail gelirse şayet bizi aydınlatırmısın. Hedef URL: http:// En fazla 1024 karakter Günlük Ücret ****** YTL Maksimum CPC'nizi girin ******* YTL (Minimum: 0,01) Buralardan pek bişey anliyamadim. |
|
||||
|
bende detayları girdim sizinle irtibata gecicez yazısı çıktı. ondan sonrada mail felan geldiği yok. Bekliyorum. Sendedemi aynı durum?
Alıntı:
|
bende formu doldurdum beklemedeyim.
| Stil | |
|
|