![]() |
|
|||||||
| Webmaster Genel Konular Webmaster Genel Konular |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Diye bir mail geldi. Kendime dedimki bu adamlar anasının gözü nasıl böyle bir atak yaparlar.
Değerli Üyemiz, 130.000'den fazla alan adı tescili ile TÜRKİYE'nin bir numaralı firması TURKTICARET.Net olarak yine büyük bir kampanyayı başlatıyoruz. İnternet'te daha fazla firmanın ve kişinin yer alması için ALAN ADI TESCİLİ fiyatını bir yıl için 4,99 YTL'ye düşürdük. Hemen bu kampanyadan faydalanmak için yeni tescil edeceğiniz alan adınızı belirleyin ve aşağıdaki linki tıklayarak tescilini yapın. Kampanya'dan faydalanmak için hemen tıklayın >> w w w.turkticaret.n e t / siberhosting TURKTICARET.Net Ticareti Kolaylaştırma Merkezi Mailin en Altında yazanda şu* Sadece .info uzantılı alan adları için geçerlidir. |
|
|||
|
Alıntı:
|
|
||||
|
Alıntı:
Evet siber, haklisin. Ben artik kontrolu ele aldim, moderator arkadaslar bu konuda yetersiz kaldilar (diger pekcok konuda sagolsunlar yardimlari oluyor). Onlar da yogunlar ve kendi isleri ile ugrasmaktan burada her konuya el atamadilar. Bundan boyle site karalamak, insan karalamak o kadar kolay olmayacak, belgesi olan yazacak, belgesi olmayan susacak. Coluk cocugu temizlemek, ciddi, hepimize faydali olacak, bilgiyi paylasacak kullanicilari aramizda gormek istiyoruz artik. Bundan boyleforumda sokak dili ile konusmak argo terimler ile yazmak da yok. Foruma stres atmaya, laf olsun torba dolsun diye mesaj yazmaya gelenler, uyarilacak ve gerekirse banlanacaklar. Sadece chat yapmis olmak icin mesaj atanlar da uyarilacak ve gerekirse banlanacak. |
|
||||
|
Alıntı:
Ama bunun herkes ve her site için olup olmadığını zaman içinde göreceğiz diye düşünüyorum. bu düşüncenin uygulanabilmesi konusunda başarılar dilerim. ilgili firmanın yanıltıcı reklam yaptığına katılıyorum. ama bu tarz yanıltıcı reklam yapan firmaların kazançtan daha çok kayıp ettikleri düşüncesindeyim
| Stil | |
|
|