![]() |
|
|
|||||||
| Webmaster Genel Konular Webmaster Genel Konular |

![]() |
|
|
LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
| Ucuz ürün ihaleleri |
|
||||
|
vaLLa aLexa bakın dediniz baktım ama kafam karişti
![]() Traffic Rank for turkweb.org: 782,274 Bu çıkıyoR vaLLa en iyisi ark sizden ricam benim yerime bakabilecek tam bilgiyi verebilirsenız memnun oLurum Kımse yaNliş anlamasın sitemi kendi çapimda Ortamım Var ama BuırdaKİ kONULARI okuyunca BNDE merak ettim acaba emklerimiz Boşami gidiyor yada nasıL die |
|
||||
|
alexa biraz karışıktır. Sen en iyisimi sitene bir tane ziyaretçi sayacı kur oradan bak ziyaretçi sayacınıda www.aspindir.com dan bulabilirsin burada ziyaretçi sayaçları var...
|
yOK LisansLi deil valla zaten O yuzden aRtık foRuma pek kayıt veya bölüm hiç bişi eKlemiyom Sonuçta hERKEs dior biraz daha Buyusun Gidici o Yuzden vaLLa nerDeyse dondurdum gibi bişi oLdu bayada Ortamımız Var ama Lisansi aLana KADar Ordaki ağirliğimizi kestik YaDa anLaşabiliceğim bir foruma Linkimi vercem şartlarımız uyuşursa
Konu xaereo tarafından (2005-12-13 Saat 10:43 ) değiştirilmiştir.. |
![]() |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.iyinet.com/webmaster-genel-konular/20096-sitemin-hitini-nasil-orenebilirim.html
|
||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Turksanal.com Statistics - Sayyac.com | This thread | Refback | 2009-08-14 22:04 | |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|