![]() |
|
|||||||
| Webmaster Genel Konular Webmaster Genel Konular |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
GOOGLE GEN TR NİN TOPLİSTİNE UYE OLAN SİTELERİN HEPSİNE VİRÜS TROJAN BULASIYOR KIMSE EKLEMESİN SİTESİ HATTA VE HATTA KALDIRSINLAR BANNERLERİNİ SIMDI RESİMLERLE BELİRTİCEM ORNEKLERİNİ TROJANIN İSMİ adı: Backdoor.IRC.Flood.droppe BUDUR BAKTIGIM HERKEZ DİKKATLI OLSUN BEN COK KUFRETTİM ARAŞTIRDIM BULDUM.. http://www.viruslist.com/en/viruses/...?virusid=48018 HOST ALDIGI YERE BİLDİRİLDİ GEREKİRSE KANUNİ İŞLEM BAŞLATILACAKTIR.. BİLGİNİZE...
ve google.gen.tr nin sahibide erdem bey olmalı sayın cikolata.net gördük... ![]() ![]() ![]() Konu Ustad tarafından (2005-11-30 Saat 04:09 ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
Not: unutmadan resimler biraz buyuktur beklemenız gerekcek beklersenız kendi gozunuzle gorursunuz bilgisayarımın halini traktor gibi calısıyor
![]() Sanırım resimler acılmıyor buyuk oldugu ıcın direk linklerini veriyorum kımsenın malı zarar gormesın maksatım budur.. Resim1 Resim2 Resim3 Konu Ustad tarafından (2005-11-30 Saat 04:20 ) değiştirilmiştir.. |
|
|||
|
aferim böyle bir şey yapıyorsa, eğer böyle bir şey gerçekten varsa boykot edelim kapattıralım, vs. örnek olsun. yazık değil mi bunca insanın emeklerine...
|
|
||||
|
yapiyor arkadaslar kaldirin kodlari varsa bendede google.gen.tr toplist kodu olan butun sitelerde antivirusum uyari veriyor! Bir Lamer daha cikti yazik.. Telekoma ve hosting firmasina mail atmamiz yeterli. TROJAN Suctur illegaldir.
WHOIS BILGILERI ASAGIDA: google.gen.tr whois results:--------------------------------------------------------------------------------** Registrant: Ugur Can Cumhuriye Mah. Lale sit. 56/12 Balikesir, Turkiye c4timer@gmail.com + 90-544-7445342- + ** Administrative Contact: Nick Handle : nbn2-metu Person : NetLine Bilgisayar Net.Yaz.Tel.Tic.San.Ltd.Sti. Temsilcisi Organization Name : NetLine Bilgisayar Net.Yaz.Tel.Tic.San.Ltd.Sti. Address : Cumhuriyet Cad. Korukcu Is Merkezi No:85 Erzurum,25100 Turkiye Phone : + 90-442-2140556- Fax : + 90-442-2139484 ** Technical Contact: Nick Handle : nbn2-metu Person : NetLine Bilgisayar Net.Yaz.Tel.Tic.San.Ltd.Sti. Temsilcisi Organization Name : NetLine Bilgisayar Net.Yaz.Tel.Tic.San.Ltd.Sti. Address : Cumhuriyet Cad. Korukcu Is Merkezi No:85 Erzurum,25100 Turkiye Phone : + 90-442-2140556- Fax : + 90-442-2139484 ** Billing Contact: Nick Handle : nbn2-metu Person : NetLine Bilgisayar Net.Yaz.Tel.Tic.San.Ltd.Sti. Temsilcisi Organization Name : NetLine Bilgisayar Net.Yaz.Tel.Tic.San.Ltd.Sti. Address : Cumhuriyet Cad. Korukcu Is Merkezi No:85 Erzurum,25100 Turkiye Phone : + 90-442-2140556- Fax : + 90-442-2139484 ** Domain Servers: ns.netline.com.tr ns2.netline.com.tr ns3.netline.com.tr ns4.netline.com.tr ns5.netline.com.tr Konu GreeNEyeS tarafından (2005-11-30 Saat 14:46 ) değiştirilmiştir.. |
|
|||
|
bu virus olayı gerçekse çok komik.
NETLINE ![]() |
|
||||
|
Alıntı:
__________________
1 hafta yokum :( |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Google.gen.tr Virüscü Imiş Arkadaslar Dikkat !!! | Ustad | Virus Spyware Spam | 10 | 2005-12-15 23:24 |
| dikkat dikkat sedo degişti! | silenceofdarkness | Parking | 30 | 2005-06-10 23:11 |
| Google da Potansiyel Tehlike!! DIKKAT | AkrepList | Internetten Para | 28 | 2004-10-28 13:01 |
| google adsense kullananlar dikkat | tr.st | Internetten Para | 3 | 2004-09-13 21:16 |
| Arkadaslar | adresim | Internetten Para | 0 | 2004-01-25 01:15 |