Webmaster Forumu

Geri git   Webmaster Forumu > Webmaster Genel > Webmaster Genel Konular

Webmaster Genel Konular Webmaster Genel Konular

LinkBack Seçenekler Stil
  #31 (permalink)   eTicaret 
Alt 2005-12-08, 05:47
symbiantech - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Senior Member

Tecrübe Puanı: 3
eTicaret: %0/0
symbiantech is an unknown quantity at this point

Alıntı:
turkgenc´isimli üyeden Alıntı
host eden firmalar da google gibidir; yani google kendi icinde host ettigi trojan barindiran siteler yuzunden suclu mudur? tabi ki degildir. O zaman bu tojani host eden firma da suclu degildir.

Dilim dondugunce ve acele islerimin icinde bu kadar anlatabildim. Umarim kit arkadaslar anlamislardir
Konusmalarına anlam verebilmiş değilim acıkcası. Host eden firmanında burda sucu var. çünkü google ile farklı alanlarda çalışıyorlar.

1. Google Senin benim gördüğüm gibi sayfaları görmez,uzaktan cagrı yöntemiyle sitenin kaynak kodlarına ulaşır,Diğer dosyaları barındırmaz. bu yüzdende kodda trojen olup olmadığını farkedemez.!
2. Host eden firma sadece kendi cıkarlarını düşündüğü bilmem kaç dolarlarına kıyıp virus koruması yükleyememiş. Oldugu için suclu değil tabiki! neden olsun ki brawo!
3. Kimin kıt kimin kıt olmadığını anlayabilecek kapasite sende olsaydı mahalle agızlarıyla mesajlar atmazdın.
4. Kendini kandırmaktan öteye gecemeyen ve birseyler bildiğini zannedip ortalıkta dolaşan , hazır scriptler kullanıp Copyright'larını silip kendi yapmış gibi gösteren insanlara ithafen (allah akıl fikir versin.)

#32 (permalink)   eTicaret 
Alt 2005-12-08, 19:54
idealsohbet.com - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Junior Member

Tecrübe Puanı: 0
idealsohbet.com is an unknown quantity at this point

sempatix yanlıs yapiyorsun igit.. gel benle konus ama bos konusma okey mi güzel kardeşim ?

#33 (permalink)   eTicaret 
Alt 2005-12-08, 20:07
iyinet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Paylaşım için teşekkürler

Blog Entries: 2
Tecrübe Puanı: 3
eTicaret: %100/6
iyinet is just really niceiyinet is just really niceiyinet is just really niceiyinet is just really niceiyinet is just really nice

turkgenc, SempatiX, SagittariuS foruma yazmayi bilmedikleri icin forumdan uzaklastirilmislardir!

#34 (permalink)   eTicaret 
Alt 2005-12-08, 23:01
Junior Member

KaaN is an unknown quantity at this point

Ben (sempatix) niye atılıyorum onu anlamadım ? İnsanlara gerçekleri gösterdiğim için mi ? Burada bana haksız olduğumu gösterecek bir mesajımı gösterebilecek kişi var mı acaba ? hangisinde yalan söylemiş yada iftira atmışım, aksini ispatlıyabilecek kimse var mı ? Çıksın bir kişi söylesin bana sen bunda haksızsın yada yalan söyledin yada bu bir iftira diye, bu arad abanlandım diye ikinci bir hesap açmadım bu benim eski hesaplarımdan birisi Üyelik tarihi 2004, çıksın bir kişi gerçekten haksız olduğum noktayı göstersin hiç cevap bile vermeden çekip giderim, bunu yapabilecek kimse çıkmamasına ragmen yine banlı kalırsa hesabım yine çekip giderim merak etmeyin... Delikanlı gibi biri çıksın söylesin haksız yada kötü olduğum noktayı... Eywallah...

#35 (permalink)   eTicaret 
Alt 2005-12-10, 00:50
Junior Member

CodeMaster is an unknown quantity at this point

Alıntı:
SempatiX´isimli üyeden Alıntı
Salak turkgenc mesaja şöyle başlamışsın;

CodeMaster Yukarda Demeye Calismiski:
.gen.tr kim alan adi tahsislerini kim yönetiyor?

Burada zaten mesajı yazan CodeMaster, ve CodeMaster nickiyle yine yazıyorsun CodeMaster yukarda demeye çalışmışki diye giriyorsun... İşte senin salaklığın buradan net bir şekilde ortaya çıkıyor Komik çocuk seni... Yukarıdaki mesajları oku ve kimin salak olduğunu gör, bar ibir iş yapıyorsun hangi üyelikten mesaj yazdığına dikkat et eheueheuheu Komedisin ya sen harbiden koyup koyup izlemek lazım (video ya :P)

idealsohbet.com yani Ayhan sende yalandan yavşama, kimin ne olduğunu sende bende çok iyi biliyoruz dostum, beleşten bir makina verdi diye netline sana gelip burada ağzını gözünü oynatma, kırk kere netlinedne bıktım makina hep kapanıyor diye dert yanan sen değilmiydin, onlarca kişi netlinenin duyarsızlığından ve makinalarının dandik oluşundan dert yanıp ayrılmadımı, burada benim derdim netlineye karşı bişeler konuşmak değil ama insanı zorla söylettiriyorsunuz, efend iefedi mesajınızı yazın sonra arkanıza yaslanın, dalavere yapmayın burada... Söylesene bana kaç tane kaliteli iyi site netlinede barındırıyor sitesini söyler misin ? "netline markasını kalitelisi olan ve aklı basında bir sürü insan benimsemis" diyorsun örnek versene bana, bir kaç devlet dairesi, bir kaçda şirket, bunlarda zaten sürekli siteyle haşır neşir olmadıkları için sorunları bilemezler, yada bir sorun olduğunda şu şöyle oldu dendiğinde, "teknik elemanlarımız ilgileniyor, daha üst bir düzey isterseniz size bu yeni paketi şu kadara verelim" cevabını alıp susuyorlardır herhalde... Her neyse daha fazla söylettirme beni olum, msn de konusuyoruz, yüzyüzede konusuyoruz, kimin ne bildiğini ne konustuğunu çok iyi biliyorsun sende kurcalama... Bu arada Limitsiz.net yani serhat sende kırk kere netlinenin arkasındna konustun yüzüme şimdi burada sende laf kalabalığı yapma yalandan... Immmm...
Sevgili arkadasim.
TurkGenc ve ben Ayni Kisiler Degiliz. olmadik olamayiz ben burada forumdakilere kendi dedigimi aciklamak icin yazdim o mesaji bilerek kendi kendime quote cektim. biraz dikkatli okursan gayet rahat anlarsin ne demek istedigimi. her neyse ben ne turkgenc im ne de erdem işin içini biliyorum. halen daha saglam dayanaginiz olmadan yorum yapiyorsunuz pes dogrusu.

#36 (permalink)   eTicaret 
Alt 2005-12-10, 02:07
Senior Member

Geveze.at is an unknown quantity at this point

@Forum Yönetimi,
ikili satasmalara daha ne kadar müsade edeceksiniz merakla izliyorum. Bu mu sizin yöneticilik anlayisiniz?
@digerleri
google a google.gen.tr yi sikayet edin aninda domaini elinen nasil aliniyor görün.
Benim vaktim olsa ben yapacagim

#37 (permalink)   eTicaret 
Alt 2005-12-10, 02:17
Ustad - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Senior Member

Ustad is an unknown quantity at this point
Cool

Alıntı:
iyinetadmin´isimli üyeden Alıntı
turkgenc, SempatiX, SagittariuS foruma yazmayi bilmedikleri icin forumdan uzaklastirilmislardir!

Ya sayın saygı deger adminim napıyosun sen amcam forumda adam kalmadı ben bole hergun 5 konu acsam alayını banlarsın sen bea sakin ol biraz sinirlerine hakım ol 3 3 gidiyo massllah ama bak sole bisey burda cekınmeden konusmak o insanın harbi olmasını gosterir haşa sana akıl vermek hattimize dusmez amma velakin tanıdıgım sempatix hicde ole biri deildir sende haklısın ama insanda oluyo bu bosluk kafa baska yerde oluyor sizdede olur illakı sonra diyosunuz ben ne yazdım edit dimi neyse acmanızı beklerim sahsım adına sempatix i acmasanızda saygı duyarız admin olmak ayrıcalıktır :P bende ircde admindim

#38 (permalink)   eTicaret 
Alt 2005-12-10, 02:25
Ustad - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Senior Member

Ustad is an unknown quantity at this point

Alıntı:
Geveze.at´isimli üyeden Alıntı
@Forum Yönetimi,
ikili satasmalara daha ne kadar müsade edeceksiniz merakla izliyorum. Bu mu sizin yöneticilik anlayisiniz?
@digerleri
google a google.gen.tr yi sikayet edin aninda domaini elinen nasil aliniyor görün.
Benim vaktim olsa ben yapacagim

Kardeş sorması ayip napiyosun sen burda :d üsürsün hava soguk emme:P neyse basını kasıcak zamanınız yoksa guzel bi oneri vermısınde ya bizimde yoksa napcaz bende yazam o zaman arkadaslar zamanım yok mıy mıy yaw arkadas saka bi tarafa neden zamanın yok buraya yazarken varya ona neden yok bi kotu durum varsa beraber bastırak burda beraberlik arkadaslık ruhu yok giibi ama ben bu ruhu kazandırcam ins kolay gelsin

Seçenekler
Stil