![]() |
|
|||||||
| Webmaster Genel Konular Webmaster Genel Konular |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Ben (sempatix) niye atılıyorum onu anlamadım ? İnsanlara gerçekleri gösterdiğim için mi ? Burada bana haksız olduğumu gösterecek bir mesajımı gösterebilecek kişi var mı acaba ? hangisinde yalan söylemiş yada iftira atmışım, aksini ispatlıyabilecek kimse var mı ? Çıksın bir kişi söylesin bana sen bunda haksızsın yada yalan söyledin yada bu bir iftira diye, bu arad abanlandım diye ikinci bir hesap açmadım bu benim eski hesaplarımdan birisi Üyelik tarihi 2004, çıksın bir kişi gerçekten haksız olduğum noktayı göstersin hiç cevap bile vermeden çekip giderim, bunu yapabilecek kimse çıkmamasına ragmen yine banlı kalırsa hesabım yine çekip giderim merak etmeyin... Delikanlı gibi biri çıksın söylesin haksız yada kötü olduğum noktayı... Eywallah...
|
|
|||
|
Alıntı:
TurkGenc ve ben Ayni Kisiler Degiliz. olmadik olamayiz ben burada forumdakilere kendi dedigimi aciklamak icin yazdim o mesaji bilerek kendi kendime quote cektim. biraz dikkatli okursan gayet rahat anlarsin ne demek istedigimi. her neyse ben ne turkgenc im ne de erdem işin içini biliyorum. halen daha saglam dayanaginiz olmadan yorum yapiyorsunuz pes dogrusu. |
|
|||
|
@Forum Yönetimi,
ikili satasmalara daha ne kadar müsade edeceksiniz merakla izliyorum. Bu mu sizin yöneticilik anlayisiniz? @digerleri google a google.gen.tr yi sikayet edin aninda domaini elinen nasil aliniyor görün. Benim vaktim olsa ben yapacagim |
|
||||
|
Alıntı:
Ya sayın saygı deger adminim napıyosun sen amcam forumda adam kalmadı ben bole hergun 5 konu acsam alayını banlarsın sen bea sakin ol biraz sinirlerine hakım ol 3 3 gidiyo massllah ama bak sole bisey burda cekınmeden konusmak o insanın harbi olmasını gosterir haşa sana akıl vermek hattimize dusmez amma velakin tanıdıgım sempatix hicde ole biri deildir sende haklısın ama insanda oluyo bu bosluk kafa baska yerde oluyor sizdede olur illakı sonra diyosunuz ben ne yazdım edit dimi neyse acmanızı beklerim sahsım adına sempatix i acmasanızda saygı duyarız admin olmak ayrıcalıktır :P bende ircde admindim
|
|
||||
|
Alıntı:
Kardeş sorması ayip napiyosun sen burda :d üsürsün hava soguk emme:P neyse basını kasıcak zamanınız yoksa guzel bi oneri vermısınde ya bizimde yoksa napcaz bende yazam o zaman arkadaslar zamanım yok mıy mıy yaw arkadas saka bi tarafa neden zamanın yok buraya yazarken varya ona neden yok bi kotu durum varsa beraber bastırak burda beraberlik arkadaslık ruhu yok giibi ama ben bu ruhu kazandırcam ins kolay gelsin
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|