![]() |
|
|||||||
| Webmaster Genel Konular Webmaster Genel Konular |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Alıntı:
sonuc: yine CodeMaster'in yazdigi gibi bilip bilmeden konustunuz ve caktiniz
|
|
|||
|
Alıntı:
CodeMaster nickiyle CodeMaster ı korumaya çalışıyorsun, kendini turkgenc nickinde sandın ama yanlış yazmışsın TurkGenc geç bu işleri CodeMaster da sensin TurkGenc de, sorması ayıp CodeMaster nickinin niye sadece 3 mesajı var ve bu 3 mesajda bu başlık altında ? Delikanlı gibi dersinki o öyle bu böyle ayak yapmanın lüzumu yok, bu forumdakiler salak değil, Türkiye'nin En İyi Webmasterlerinin ve En Çok Hit Alan sitelerin sahipleri bu foruma takılıyor, ona göre IQ seviyelerini düşün ve öyle mesajlarını yaz...
|
|
|||
|
Alıntı:
+ bu forumdakiler salak degil; ama gordugum kadariyla sen gayet salaksin kusura bakma yani ayri kisiler oldugumuzu insan hicbir seyden anlamasa yazi yazma seklinden anlar. ip adreslerine bakabiliyorsan da bir bakiver sana zahmet. tabi kafani o kadar calistirip akil yurutebiliyorsan her neyse haydi eyvallah. |
|
|||
|
konu nereden nereye...
|
|
|||
|
http://forum.iyinet.com/zararli-yazilimlar-ve-spam/19546-google-gen-tr-viruscu-imis-arkadaslar-dikkat.html
google.gen.tr satıldı diye çoğu kişi biliyor. Ustad sen halen daha erdem erdem diye sayıklıyorsun.. bi sorunun varsa git msn ninde konuş, her tarafı bu başlıklarla doldurmuşsun. |
|
||||
|
Alıntı:
Dana Konusmandan Belli Benım NE erdemle Ne bi baskasıyla isim olmaz ben siteme bakarım burda ben bilmeyen ayılmayanlara yazıyorum kımseyi ekestirdigim yok netliden banane ben o siteyi host eden adama mail atmısım ister geregini yapar ister yapmaz senın sitende virüs gezer veya gezmez konusmaların tutucu bunu kım konusabilir azcık kafanı vur duvarada calıssın ben senın erdem olup olmadıgını nerden bileyim acıkladım diyosun nerde acıkladın uzaydamı soledigin laf kelime adamı kolluyor bunu genelde site sahipleri yapar odun kardeşim zırto zırto konusma ordan kusura bakmasın obur arkadaslarda dedigim gibi isteyen ayılır isteyen bayılır resmınıde cektik reha muhtarmı olak illa be kardeşim sempatix de kökune kadar haklı kımsede yemez
Konu Ustad tarafından (2005-12-07 Saat 19:57 ) değiştirilmiştir.. |
|
|||
|
Salak turkgenc mesaja şöyle başlamışsın;
CodeMaster Yukarda Demeye Calismiski: .gen.tr kim alan adi tahsislerini kim yönetiyor? Burada zaten mesajı yazan CodeMaster, ve CodeMaster nickiyle yine yazıyorsun CodeMaster yukarda demeye çalışmışki diye giriyorsun... İşte senin salaklığın buradan net bir şekilde ortaya çıkıyor Komik çocuk seni... Yukarıdaki mesajları oku ve kimin salak olduğunu gör, bar ibir iş yapıyorsun hangi üyelikten mesaj yazdığına dikkat et eheueheuheu Komedisin ya sen harbiden koyup koyup izlemek lazım (video ya :P)idealsohbet.com yani Ayhan sende yalandan yavşama, kimin ne olduğunu sende bende çok iyi biliyoruz dostum, beleşten bir makina verdi diye netline sana gelip burada ağzını gözünü oynatma, kırk kere netlinedne bıktım makina hep kapanıyor diye dert yanan sen değilmiydin, onlarca kişi netlinenin duyarsızlığından ve makinalarının dandik oluşundan dert yanıp ayrılmadımı, burada benim derdim netlineye karşı bişeler konuşmak değil ama insanı zorla söylettiriyorsunuz, efend iefedi mesajınızı yazın sonra arkanıza yaslanın, dalavere yapmayın burada... Söylesene bana kaç tane kaliteli iyi site netlinede barındırıyor sitesini söyler misin ? "netline markasını kalitelisi olan ve aklı basında bir sürü insan benimsemis" diyorsun örnek versene bana, bir kaç devlet dairesi, bir kaçda şirket, bunlarda zaten sürekli siteyle haşır neşir olmadıkları için sorunları bilemezler, yada bir sorun olduğunda şu şöyle oldu dendiğinde, "teknik elemanlarımız ilgileniyor, daha üst bir düzey isterseniz size bu yeni paketi şu kadara verelim" cevabını alıp susuyorlardır herhalde... Her neyse daha fazla söylettirme beni olum, msn de konusuyoruz, yüzyüzede konusuyoruz, kimin ne bildiğini ne konustuğunu çok iyi biliyorsun sende kurcalama... Bu arada Limitsiz.net yani serhat sende kırk kere netlinenin arkasındna konustun yüzüme şimdi burada sende laf kalabalığı yapma yalandan... Immmm... |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|