![]() |
|
|||||||
| Webmaster Genel Konular Webmaster Genel Konular |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Alıntı:
|
|
||||
|
Arkadaşlar c4timer önceden bu forumada takılıyordu ve banlandı! http://forum.iyinet.com/members/c4-.html şimdiki profilide yanda yazdıgım linkte bunu admin arkadaşlar onaylıyabilir ama başka c4 TR sitelerde gezerken hiç görmedim. kısacası bu vatandaş hala buralarda geziyor
|
|
|||
|
Alıntı:
Asil anlama kitligi kimde varmis simdi anlarsiniz her halde, anlamaniz hakikaten kit degilse ![]() Soyle aciklamali yazayim... Simdi bu trojani host eden firma yazilmis ya bundan onceki bir mesajda, boyle uzun uzadi... Sonucta google da bu host firmalari gibi siteleri kendi hostunda indeksliyor, yani arkadasim demek istiyor ki host eden firmalar da google gibidir; yani google kendi icinde host ettigi trojan barindiran siteler yuzunden suclu mudur? tabi ki degildir. O zaman bu tojani host eden firma da suclu degildir. Dilim dondugunce ve acele islerimin icinde bu kadar anlatabildim. Umarim kit arkadaslar anlamislardir
|
|
|||
|
Alıntı:
.gen.tr kim alan adi tahsislerini kim yönetiyor? "Nic.TR" veya "METU" veya "ODTU". acaba gen.tr leri neden veriyor. him anladigim kadari ile 15 YTL ödeyen herkes alabiliyor. sex.gen.tr de veriliyor virus.gen.tr de. acaba adi gecen neden almis domaini almissa neden .ch bir sunucunun nameserverlerinde. Nic.tr nie domain satar? Bir bilgisayar firmasi neden baksasinin adina domain alir? Bu sorulari soruyorum ama eminim anlayan cikmayacak önceki yazdigim gibi. cevap basit TİCARET!. domainin ödeme sorumlusu felanca firma diye kimse neyin ne oldugunu bilmeden firmalari karalayamaz. Karalamamalı. |
|
|||
|
Alıntı:
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|