![]() |
|
|||||||
| Webmaster Genel Konular Webmaster Genel Konular |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Merhabalar,
Demo bir programı hostta barındırmak yasalmıdır.? Normalde kullanıcılar demoyu indirebilmek için programın kendi sitesinde forum doldurmak zorunda, kullanıcılar açısından bu işi kolaylaştırmak için demo programı hosta atayım diyorum.. Bu yasalmıdır.? |
|
|||
|
Yabancı bir şirket
İstemedikleri halde barındırırsam ne olur..Örneğin macromedia ürünleri içinde aynı şey geçerli sanırım, demo için doldurmak gerekiyor. Şimdi adamlara mail atsam kaideye bile alacaklarını sanmıyorum.. |
|
|||
|
hiçbir sorun olmaz merak etme fakat dosyalar birebir aynı olmalı, yani setup olarak hazırlanmışsa program sen onu açılmış vaziyette yayınlayamazsın veya .zip li bir dosya ise .rar olarak yayınlayamazsın
Konu fenerli tarafından (2005-11-29 Saat 18:47 ) değiştirilmiştir.. |
|
|||
|
Diğer demo programlar için bu soruyu sormazdım zaten bunu sormamın nedeni bu direk sitesinden inen demo bir program değil . Programı indirmek için aktivasyon maili ve bilgilerinizi girmenizi istiyor oyüzden sordum
|
|
|||
|
Demoyu tanıtana tesekkur ederler
| Stil | |
|
|